Groenrijk korting 728
 1. BAK Plaotjesavond op Boemeldonck FM

  Prins Wout LVI krijgt morgen, op vrijdag 14 januari, de BAK-plaot uitgereikt tijdens een uitzending van Boemeldonck FM. Dit is een corona-alternatief voor de BAK Plaotjesavond.
  (Foto's: Boemeldonck FM, Monique Aarts, BAK van Boemeldonck)

  De uitzending van Boemeldonck FM start om 20.00 uur. Het officiële gedeelte met de uitreiking en officiële online lancering van de BAK-plaot start om 21.00 uur. Hierbij zijn Prins woud LVI en hofdames Kim en Fleur aanwezig.

   

  Traditiegetrouw is de BAK Plaotjesavond met de uitreiking van de BAK-plaot een van de eerste officiële evenementen van de BAK in het nieuwe kalenderjaar. Dit jaar stond de Plaotjesavond gepland in Café-Bar De Stee, maar vanwege alle coronamaatregelen kan deze gezellige muzikale avond niet in traditionele vorm doorgaan. De BAK heeft in samenwerking met Boemeldonck FM - een initiatief van Marcel Aarts en Niels Fasen - een oplossing gevonden in de uitzending van Boemeldonck FM op vrijdag 14 januari.

   

  Tijdens het officiële gedeelte van de uitzending zijn interviews te horen met onder andere het supertrio, maar ook tevoren opgenomen interviews met alle finalisten van het Liedjesfestival. Ook zijn alle nummer van de BAK-plaot te horen zijn, waaronder hét officiële 'Boemeldonckse karnavalslied' van 2022 van de Hofkapel met KV de Aller1ste Boemeldonckse vrijwillige amateur Hengelsportvisvereniging “Zelden Thuis!”.

   

  Na de officiële plichtplegingen door de grootvorst zijn de nummers direct te beluisteren via de site van de BAK op www.boemeldonck.nl. Vanaf zaterdag 15 januari zijn ze ook te vinden op Spotify als je zoekt op BAKplaot of Boemeldonck.

   

  Boemeldonck FM ontvangen?

  Je kunt zowel luisteren als meekijken. Ga naar www.boemeldonckfm.nl. Op de website staat een button ‘live radio’ en een button met ‘meekijken in de studio’ via de livestream op YouTube. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen in de feeststudio van Boemeldonck FM! ‘Kortom: Zet aanstaande vrijdag 14 januari Boemeldonck FM op in de bouwschuur of bij je thuis en maak er samen met ons een feestje van!’, luidt de oproep van de BAK.

  Donderdag 13 januari 2022
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnavalmuziekcorona
  (Foto's: Boemeldonck FM, Monique Aarts, BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties