Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Award ‘Jonge 100’ voor Nikki Pommer

  Van voortijdig schoolverlater naar succesvol ondernemer en auteur. Dat is het verhaal van Nikki Pommer (21) uit Prinsenbeek. Ze schreef vorig jaar niet alleen haar debuut ‘De wijze lessen van een twintiger’, over haar ervaringen met een burn-out. Ze richtte ook communicatiebureau New Vibes op en zondag werd ze in Amsterdam beloond met de ‘Different is Better’ Award van De Jonge 100.
  Award ‘Jonge 100’ voor Nikki Pommer
  (Foto: Nikki Pommer)

  Een knappe prestatie, zo oordeelde de jury van ‘De Jonge 100’, een lijst die jaarlijks wordt opgesteld door Ondertussen.nl, in samenwerking met hoofdsponsor Lenovo. 'Een lijst met de honderd meest veelbelovende en inspirerende jongeren van 18 tot en met 25 jaar in Nederland.' Afgelopen zondag vond de uitreiking van de prijzen plaats in Amsterdam.

   

  De jongeren op de lijst waren ingedeeld in vijf categorieën: Businesshero’s, Superhumans, Idols, Champions én Visonairs. De laatste was de categorie waar Pommer voor genomineerd was, maar uiteindelijk ging zij er dus met een andere prijs vandoor. ,,Hoofdsponsor Lenovo geeft elk jaar een extra prijs weg onder alle genomineerden. Dit is de ‘Different is Better Award’, voor jongeren die niet het geijkte pad lopen en daarmee anderen weten te inspireren’’, vertelt Pommer.

   

  ‘We hopen dat je doorgaat met het inspireren van andere jongeren om hun eigen pad te volgen,’ luidde de boodschap van de jury. Pommer is behoorlijk in haar nopjes met de prijs. ,,Een bevestiging dat ik het dus wél kan, ondanks allerlei vervelende reacties die ik vaak genoeg gekregen heb, toen ik besloot te stoppen met school.’’

   

  Jongeren die ook in de prijzen vielen waren Ajax-captain Matthijs de Ligt (19), oprichter van The Ocean Cleanup Boyan Slat (24), acteur Bilal Wahib (19), oprichter van huiswerkplatform De Toekomst Darine El Houfi (21) en mede-oprichter van Grenzelooswerk.nl Casper Lemmen (25).

   

  De Prinsenbeekse is ook bovendien de enige vrouwelijke winnaar. ,,Ook weer een manier om me te onderscheiden’’, zegt Pommer met een knipoog.

  Dinsdag 15 januari 2019
  PrinsenbeekDe Jonge 100awardNikki Pommer
  Award ‘Jonge 100’ voor Nikki Pommer
  (Foto: Nikki Pommer)
  0
  Reacties