Groenrijk zomergoed
 1. Autodief snel gepakt door actie buurman

  De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een autodief opgepakt na snel handelen van een bewoner van het Moleneind in Prinsenbeek. Die zag de man wegrijden met de Alfa Romeo van een buurman en belde onmiddellijk de politie.
  (Archieffoto: Politie)

  De getuige zag de daders tegen 02.30 uur met een zwarte auto. ,,Eén van hen kon, vermoedelijk met een eerder gekopieerde sleutel, vlot in de Alfa Romeo stappen. Om geen geluid te maken gooide diens compagnon het portier van de zwarte brengauto pas een stukje verder in de straat dicht.’’ De buurman zag toen dat de dief met de gestolen auto wat moeizaam wegkwam.

   

  Door het snelle reageren van de buurman kon de politie de gestolen auto met cameradetectie volgen. In een mum van tijd werd die gespot op de A16 ter hoogte van de Moerdijkbrug, waar de dief met normale snelheid reed. Uiteindelijk heeft de politie de autodief ter hoogte van Rotterdam met vier wagens ingesloten. Het bleek te gaan om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, hoorde de eigenaar later van de politie.

   

  Anderhalf uur na de melding van diefstal had de eigenaar zijn auto weer terug. Die was bij de rit wel wat beschadigd geraakt.

  Woensdag 15 maart 2023
  PrinsenbeekautodiefAlfa Romeopolitie
  (Archieffoto: Politie)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties