Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Auto op Mr. Bierensweg stuk gereden na vluchtpoging

  Een 20-jarige man uit Breda weigerde in de nacht van donderdag op vrijdag te stoppen voor een verkeerscontrole in Breda. Hij reed met hoge snelheid weg in de richting van Prinsenbeek. In de Mr. Bierensweg reed hij zijn auto stuk en werd hij aangehouden, meldt de politie.

   

  Agenten zagen de auto rond 04.45 uur rijden over de Backer en Ruebweg in Breda. Zij gaven de bestuurder een volgteken, waarop hij met hoge snelheid en gedoofde verlichting wegreed richting de A16. Door de zeer hoge snelheid verloren de agenten het voertuig uit het oog. Een andere eenheid van de politie zag de auto rond 05.00 uur rijden in de richting van Prinsenbeek. Bij het zien van de politie, reed de bestuurder eveneens met hoge snelheid weg. Niet veel later troffen de agenten de auto, beschadigd en zonder voorwiel, aan op de Meester Bierensweg.

   

  Ze zagen de bestuurder uit het beschadigde voertuig stappen. Die rende vervolgens weg, maar kon worden aangehouden. Na onderzoek bleek de auto te zijn voorzien van valse kentekenplaten.

   

  De politie heeft de zaak in onderzoek. De auto is in beslag genomen en de verdachte zit vast voor verhoor.

  Vrijdag 12 januari 2018
  Prinsenbeekvalse kentekenplatenpolitie
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.