Groenrijk kerst 2021
 1. Auto doorgereden na aanrijding fietser Schoolstraat

  In de Schoolstraat in Prinsenbeek is woensdagavond rond 21.20 uur een 29-jarige Bekenaar op de fiets aangereden door een blauwe Volkswagen Golf. De gewonde fietser belandde hierdoor in het perkje naast de weg, meldt de familie. De automobilist is doorgereden.

  De aanrijding vond plaats op de kruising Schoolstraat-Harmonielaan. De fietser reed op zijn verlichte fiets aan de rechterkant van de Schoolstraat richting Molenstraat. De automobilist sloeg op dat moment vanuit de Harmonielaan met een ruime bocht rechtsaf in de rijrichting centrum. Hierbij raakte hij de fietser, die ten val kwam.

   

  De gewonde heeft zich strompelend naar de nabij gelegen woningen begeven, waar hij door één van de bewoners werd geholpen. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis, waar diverse kneuzingen werden vastgesteld.

   

  De familie hoopt via camerabeelden uit de buurt meer te weten te komen over de automobilist. Mogelijk heeft iemand toevallig iets gezien of gehoord en wil hij of zij dit melden. En als de bestuurder van de auto op dat moment niets van de aanrijding heeft gemerkt, hoopt de familie dat hij zich alsnog meldt.

  Donderdag 25 november 2021
  PrinsenbeekfietseraanrijdingVolkswagen Golfpolitieambulance
  0
  Reacties