Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Artiesten parkfeest Koningsdag bekend

  (Foto's: Oranje Comité Prinsenbeek)
  Het Oranje Comité Prinsenbeek (OCP) zorgt ook dit jaar op Konigsdag weer voor een mooi feest in Park Over-Bos. De artiesten die er op het podium staan, zijn bekend. Ricardo en Sharona, Tjerry en Mariska, de Blue Cover Band en Beekse smart zorgen deze dag voor muzikaal vermaak.

   

  Door OCP

  Ricardo en Sharona

  Richard Spijkers en Daniëlle von Stockhausen, alias Ricardo en Sharona, hebben hun sporen wel verdiend in entertainment- en musicalland. Met een parodie op de volkszangers van nu, brengen zij een ‘ameezing’ optreden en interactie met het publiek. Een Bekenaar en een Bavelse - die het volkse tot een kunt weten te verheffen - gaan zorgen voor een komisch en muzikaal uurtje.

   

  Tjerry en Mariska

  Tjerry en Mariska zijn de hekkensluiters op het podium op Koningsdag. Ook zij hebben er zelf onwijs veel zin in en zijn dan ook van plan om de boel op z’n kop te zetten met hun programma  ‘Het foute uur!’. Eigenlijk zijn ze zelf ook gewoon fout…….. Maar fout is leuk! Gezellige Nederlandse liedjes, maar ook disco uit de seventies! Van Abba tot Hazes,  van Jan Smit tot Whitey Houston en van Boney M tot de Zangeres zonder Naam.. Lekker herkenbaar, verstand op nul en meeswingen en -zingen!

   

  Blue Cover Band

  Het optreden van de Blue Cover Band tijdens de twee voorgaande jaren was bijzonder succesvol. Het OCP is dan ook blij dat de band ook dit jaar weer tijd heeft kunnen vrijmaken. De Blue Cover band kenmerkt zich door de zeer gevarieerde muziekstijlen. Het repertoire bestaat uit pop, rock, reggae, ballads en smartlappen, met zelfs een klein vleugje jazz. Ze spelen songs van de jaren zestig tot en met heden.

   

  De Blue Cover Band werd in 2007 opgericht voor een eenmalig optreden bij een bedrijfsfeest en heeft op de meest uiteenlopende evenementen en locaties gespeeld, van personeelsfeesten, bruiloften en cafés tot feesttenten. Maar ze geven ook een meer ingetogen, sfeervolle invulling aan bijvoorbeeld recepties. De band Blue Cover bestaat uit: Babs Jansen (zang), Frank Jansen (toetsen en zang), Menno van Doorn (gitaar en zang), Eddy van der Veeken (basgitaar en zang) en Ad Dekker (drums en zang).

   

  Beekse Smart

  Beekse smart heeft nauwelijks toelichting nodig, want het smartlappenkoor staat al jaren op diverse podia in Prinsenbeek, zoals ook op Koningsdag in Park Over-Bos. Beekse smart heeft honderd zingende leden en een uitgebreid repertoire, bestaande uit smartlappen en levensliederen, die veelal meerstemmig gezongen worden. De muzikale ondersteuning wordt verleend door drie accordeonisten en een gitarist, afgewisseld met banjo. Beekse Smart staat al vijftien jaar onder enthousiaste leiding van dirigente Annemieke van den Hoven.

   

  Optredens worden verzorgd op smartlappenfestivals door het hele land, in bejaarden- en verpleegtehuizen in Prinsenbeek en omstreken, bij de Zonnebloem, verenigingen, heemkundekring en goede doelen, met jaarlijks een benefietconcert. En dan is er nog het Zangcafé op de laatste zondag van oktober en het Zomertranenterras als afsluiting van het seizoen.

   

  Houd Koningsdag, vrijdag 27 april, vrij in uw agenda, zodat u kunt gaan genieten van bovenstaande optredens in Park Over-Bos! Zie voor het programma: www.oranjefeestenprinsenbeek.nl

  Zondag 25 maart 2018
  PrinsenbeekKoningsdagPark Over-Bos
  (Foto's: Oranje Comité Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.