Groenrijk 728 kerst
 1. Appelbeignetactie scouting

  Scouting Thomas-More houdt komende zaterdag 18 maart weer een appelbeignetactie in Prinsenbeek. De vereniging bestaat 85 jaar, en gaat daarom proberen om nog eens duizend appelbeignets extra te bakken.
  (Archieffoto)

  Door Appelbeignetcommissie Scouting Thomas-More

  De kinderen gaan vanaf 9.30 uur langs de deuren. We zullen doorgaan met de verkoop tot circa 13.30 uur. De bevers, kabouters, welpen, gidsen en verkenners trekken verspreid het dorp in. De vrijwilligers (ouders) en de rowans en sherpa’s helpen met het bakproces en inpakken.

   

  Omdat deze overheerlijke appelbeignets graag worden gekocht in het dorp, en dit voor de scouting een extra centje oplevert, proberen we er dit jaar duizend meer te gaan bakken, namelijk  zo’n zevenduizend. Dit is mogelijk dankzij extra inzet van de rowans en sherpa’s.

   

  De appelbeignets kosten vijf euro per zak van vijf stuks. Na het succes van vorig jaar, kunt u ook dit jaar met een QR-code betalen en via een link. Maar zeker ook nog ouderwets contant. We hopen op goed weer en een mooie opbrengst voor de scouting. Waarmee we dan weer een hoop leuke dingen voor de scoutingkinderen kunnen doen.

  Maandag 13 maart 2023
  PrinsenbeekScouting Thomas Moreappelbeignets
  (Archieffoto)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties