Groenrijk 728 sept
 1. Nieuws

  Woensdag 20 oktober 2021
  Reacties0 reactie(s)

  Reparatie foutjes in bestemmingsplannen

  De gemeente gaat foutjes in bestemmingsplannen ‘repareren’, meldt regionaal dagblad PZC. Het gaat om in totaal twaalf ‘technische mankementen’ die in 2020 zijn opgedoken in diverse Bredase bestemmingsplannen, zoals landbouwgrond bij Prinsenbeek die per ongeluk als natuurgebied is aangegeven.
  0
  • Woensdag 20 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Herfstmandala maken in De Hooiberg

   Paula Brans van TOP kindercoaching in Prinsenbeek gaat woensdag 3 november tussen van 14.30 tot 16.00 uur herfstmandala’s maken bij het Kabouterpad in De Hooiberg. Kinderen die willen meedoen, kunnen zich aanmelden.
   0
   Woensdag 20 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Musical Academy Breda in Prinsenbeek

   Daniëlle von Stockhausen en Richard Spijkers vormen de directie van de nieuwe Musical Academy Breda. Hun studio is gevestigd aan de Logtenburg in Prinsenbeek. Het ontbreken van een serieuze scholing van jeugdig musicaltalent dichtbij huis was de aanleiding voor de oprichting van hun musicalschool, meldt BN DeStem.
   0
  • Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties2 reactie(s)
   *

   Komend weekend feest in de tent

   Het is bijna zo ver; komende vrijdag begint het Feestweekend van Stichting Opening Markt Prinsenbeek. Het is het eerste grote feest in het dorp sinds lange tijd en de organisatie kijkt heel erg uit naar dit driedaagse evenement in de tent ter gelegenheid van vernieuwde Beekse Markt.
   0
   Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Familieberichten

   In de rubriek met familieberichten op deze website wordt vandaag melding gemaakt van het overlijden van Janus Geerts.
   0
  • Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties2 reactie(s)
   Peter van Houten.

   Peter van Houten Beeks kampioen driebanden

   Peter van Houten heeft zondag het Cees Franken Driebandentoernooi Prinsenbeek op zijn naam geschreven. Hij versloeg Sjef Machielsen in de finale van de 22ste editie van het Beeks kampioenschap De Drie Linden.
   0
   Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe baan in de rubriek met vacatures op deze website. Boot Paramedisch Centrum in Prinsenbeek is op zoek naar een fysiotherapeut.
   0
  • Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Beek Vooruit ontvangt 1.649 euro Albert Heijn-actie

   De landelijke actie Voetbalpassie van Albert Heijn met de KNVB heeft 1.649 euro opgeleverd voor Beek Vooruit. De klanten van de vestiging in het dorp kozen tijdens de spaaractie massaal voor het sponsoren van de Prinsenbeekse voetbalclub.
   0
   Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Ruim 1.000 euro collecte Dierenbescherming

   De collecte van de Dierenbescherming in Prinsenbeek begin oktober heeft 1.089 euro opgebracht. In totaal zeven collectanten gingen op pad.
   0
  • Maandag 18 oktober 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Waarschuwing tennisclub controle coronatoegangsbewijs

   Bij een controle door de gemeente bleek dat Tennisvereniging Prinsenbeek in overtreding was omdat er in het tennispaviljoen geen correcte controle van de coronatoegangsbewijzen werd uitgevoerd. Hiervoor heeft de club een officiële waarschuwing gekregen.
   0
   Maandag 18 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Halloweentocht De Neel

   Buurtvereniging De Neel organiseert weer een Halloweentocht voor alle kinderen tot en met 12 jaar in de wijk. De activiteit begint zondag 31 oktober om 17.30 uur en de tocht om 18.00 uur. Zowel ‘trick or treat-huizen’ als kinderen kunnen nog worden aangemeld.
   0