Groenrijk 728 voorjaar
 1. Anne-Marie Snel beëdigd notaris

  Kandidaat-notaris Anne-Marie Snel (52) uit Rotterdam is vanochtend door een rechter in Den Bosch beëdigd. Vanaf woensdag mag ze zich officieel notaris noemen. Sinds 1 mei vorig jaar is Snel partner bij Prinsenhof Notarissen in Prinsenbeek.
  Anne-Marie Snel beëdigd notaris
  (Foto: Anne-Marie Snel)

  Ze is blij dat alle procedures doorlopen zijn en dat ze nu ook is beëdigd. ,,Ik ben blij dat het allemaal goed is verlopen.’’ Door corona mocht er geen publiek bij de beëdiging aanwezig zijn. ,,Maar zodra het weer mag geef ik wel een feestje’’, aldus de notaris, die het goed naar haar zin heeft in Prinsenbeek.

   

  Mr. Anne-Marie Snel werkt in het pand aan de Markt 9 samen met notaris Alain Rouppe van der Voort en een team van negen medewerkers. Ze was daarvoor negentien jaar kandidaat-notaris bij het grote kantoor Kooijman Autar Notarissen in Rotterdam, waar ze goed thuis was in de vastgoedwereld. Ook met executieveilingen heeft ze dus veel ervaring. Na korte uitstapjes naar kantoren in Scheveningen en het Westland als toegevoegd notaris - ze werkte er in loondienst – is ze partner geworden bij Prinsenhof Notarissen.

   

  Prinsenhof Notarissen in Prinsenbeek was tot 2014 Roelen Notarissen. Na één jaar samenwerkingsverband met Van Gogh Notarissen en Adviseurs in Zundert en Rucphen ging het kantoor in 2015 weer zelfstandig verder onder de naam Prinsenhof Notarissen.

  Dinsdag 02 maart 2021
  Prinsenbeeknotarisrechtbankbeediging
  Anne-Marie Snel beëdigd notaris
  (Foto: Anne-Marie Snel)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.