Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. ANBU op Pitt Sunday     

  ANBU op Pitt Sunday     
  Het seizoen aan De Kuil in Prinsenbeek is pas net begonnen, maar ook het laatste evenement van dit jaar op het zwembadterrein staat al in de steigers, namelijk het zomerse jongerenfestival Pitt Sunday op 9 september. De artiesten zijn bekend, namelijk de mannen van ANBU en dj’s Tim Hox en Jordi. En de kaartverkoop is intussen begonnen.

   

  Door organisatie Pitt Sunday

  De eerste editie van dit jongere broertje van het bekende ‘Pitt Festival’  is op zondagmiddag 9 september. Kaartjes kosten 7,50 euro en zijn te koop via www.facebook.nl/pittsunday, www.pittfestival.nl en bij ‘Riesoord De Kuil’, aan het zwembad.

   

  Het festival vindt plaats op zondagmidag 9 september tussen 13.00 en 19.00 uur. Waar op het Pitt Festival zaterdag de bezoekers vanaf 18 jaar te gast zijn, is op Pitt Sunday  juist de jongere bezoeker van harte welkom. Om het festival voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, zullen er deze middag  geen alcoholische dranken geschonken worden.

   

  Speciaal voor de jongere festivalliefhebber is de organisatie op zoek gegaan naar de vetste artiest om deze middag het publiek te vermaken. Omdat de jeugdige bezoeker dit festival centraal staat, is samen met de Beekse jongeren gekeken naar welke artiest zij graag zouden willen zien optreden.

   

  Met trots mogen wij aankondigen dat  er niemand minder op het podium zal verschijnen dan de mannen van ANBU! Daarnaast zullen ook populaire lokale DJ’s Tim Hox en DJ Jordi acte de presence geven. Kortom: het dak zal eraf gaan, dus zorg dat je erbij bent!

  Woensdag 13 juni 2018
  Prinsenbeekzwembad De Kuilfestival
  ANBU op Pitt Sunday     
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.