Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. €14.600 Alpennichtjes voor KWF

  (Foto's: Familie Van den Berg)
  Zes nichtjes Van den Berg uit Prinsenbeek en omstreken deden begin juni onder de naam ‘Alpennichtjes’ mee aan de Alpe d’HuZes. Ze kregen steun van neefje Bjorn. Eén nichtje moest afhaken omdat ze ziek was. De club haalde €14.600 op voor KWF Kankerbestrijding.

   

  Door Anita Bastiaansen-Van den Berg

  Zes nichtjes hebben op woensdag 6 juni de Alpe d’Huez beklommen tijdens de Alpe d’HuZes. Sommigen van ons gingen ‘fluitend’ naar boven, voor de anderen was het ‘bloed, zweet en tranen’. Maar voor allen was het een zware klim, zowel lichamelijk als emotioneel. Tegelijkertijd ook heel mooi om dit te mogen doen met je familie. Vooral de manier waarop je wordt toegejuicht onderweg en totaal onbekende supporters en toeschouwers je naam roepen als je binnenkomt . Een geweldige ervaring die je niet zomaar vergeet.

   

  Wij nichtjes mochten die woensdag één keer omhoog om die berg te bedwingen. Ieder van ons wandelde zijn eigen tempo. We zagen elkaar weer bij de finish. Neef Bjorn heeft die donderdag tijdens de Alpe D’Huzes, de berg vier keer omhoog gefietst. En dat tijdens zeer wisselende weersomstandigheden. Dan was koud, dan warm, regen, zonneschijn; alles kwam voorbij. Een geweldige prestatie en wij zijn allemaal erg trots op hem.

   

  Met zijn allen hebben we met deze en andere inspanningen ook een mooi bedrag binnengehaald voor het KWF. Maar liefst 14.600! Dank aan alle sponsoren! Dank aan iedereen die ons op welke wijze dan ook gesteund heeft.

   

  Donatiespaarpot verdwenen

  Het bedrag had zelfs nog iets hoger kunnen zijn. Helaas is de donatiespaarpot van Bjorn, die bij Beek Vooruit in de kantine op de bar stond, ‘verdwenen’. Beek Vooruit heeft toegezegd de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen nog iets voor hem (KWF) te doen.

   

  Doneren op onze actiepagina’s op www.opgevenisgeenoptie.nl kan nog tot 1 oktober 2018.

  Zaterdag 23 juni 2018
  prinsenbeekalpe d'huzesbeek vooruit
  (Foto's: Familie Van den Berg)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.