1. Gratis jeugdopleiding Albatross

  Gratis jeugdopleiding Albatross
  (Foto: Ad van den Bliek)
  Golfvereniging Albatross in Prinsenbeek organiseert aanstaande zaterdag 20 april een open dag voor geïnteresseerde aanstaande golfers. Dit is tevens een mooie gelegenheid voor de jeugd om te komen kennismaken met de sport en de vereniging, die jongeren tot en met 18 jaar gratis leert golfen.

  Door Babs Kuijper

  Weet jij dat er in ons eigen Prinsenbeek, aan de Weimersedreef 19, een hele mooie golfbaan is? En dat daar ook veel jeugd elke week komt golfen? Kom kijken op de open dag op 20 april en maak kennis met andere jeugdleden. Zij kunnen je alles vertellen over golfen bij Albatross. Neem gerust een vriend of vriendin mee. Ook jouw ouders en familie zijn natuurlijk van harte welkom!

   

  Golf is fun

  De landelijke toename van jeugdige spelers laat zien hoe fascinerend golf is, met name voor de jonge doelgroep. Hoewel de golfsport in essentie een individueel karakter kent, heeft golf tevens een erg sociale kant, doordat er in groepen wordt getraind en de kinderen veel met elkaar optrekken.

   

  Daarnaast ben je lekker buiten, je beweegt en het eist wat van je concentratie. En de technieken die je aanleert, kun je meteen uitproberen tijdens het spelen in de baan. Hoe leuk is dat?

   

  Mix aan activiteiten

  Een actieve jeugdcommissie organiseert door het jaar heen vele toffe activiteiten. Zo kun je meedoen aan de maandelijkse instuiven, oefenwedstrijden en toernooien. Eens per jaar is er een golfweekend, waar jeugdleden steeds weer naar uitkijken. Ben je verder gevorderd, dan kun je na verloop van tijd meedoen in het competitieteam. Ook spelen we bij andere golfclubs in de regio, zoals tijdens de herfsttour, wintertour en 4-luik wedstrijden. 

   

  Gratis lessen bij Albatross

  In ons jeugdplan is opgenomen dat iedere jeugdige inwoner van Prinsenbeek en omgeving een kans krijgt om gratis kennis te maken met deze sport. De jeugd heeft de toekomst. Golfvereniging Albatross beseft dat en wil middels deze actie jeugd enthousiasmeren. Albatross biedt het hele jaar door de jeugd van 8 jaar tot en met 18 jaar een gratis golfopleiding aan, afhankelijk van de prestaties, van één of twee jaar. Iedereen is welkom.

   

  Kom gezellig langs op de open dag op 20 april tussen 13.00 en 16.00 uur, doe mee aan een proefles via Sportintrobreda.nl of kijk op onze website: albatrossgolf.nl en kies tabblad ‘Jeugd’. 

   

  Albatross jeugd: wij doen het samen!

  Donderdag 18 april 2019
  PrinsenbeekgolfAlbatrossjeugdopen dag
  Gratis jeugdopleiding Albatross
  (Foto: Ad van den Bliek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.