Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Addie Korsten 52ste Prins van Boemeldonck

  (Foto's: BAK van Boemeldonck en Facebook Toine Kleemans)
  Addie Korsten is vrijdagavond tijdens de Prinsenzitting in De Drie Linden in Prinsenbeek onthaald als de 52ste Prins van Boemeldonck. Prins Adrianus de 52ste werd geflankeerd door de hofdames Sofie Nagelkerke en Aliuska Beekers.

  Door BAK van Boemeldonck

  Karnaval zit bij Prins Adrianus, lid van C.V. De Balken, zeker in het bloed. Samen met zijn partner Nancy (C.V. De Gutsen) ondersteunt hij als bouwadres van C.V. De Matties de grote optocht van Boemeldonck en hij geeft zijn liefde voor carnaval door aan hun twee zoons.  Ook op sportief gebied is Prins Adrianus geen onbekende in het dorp; hij voetbalt bij Beek Vooruit, is te vinden op de tennisbanen en hij heeft de Alpe d’HuZes gefietst. In het dagelijks leven is hij werkzaam als ondernemer van zijn IT-adviesbureau.

   

  Prins Adrianus de 52ste wordt geflankeerd door de Hofdames Sofie Nagelkerke en Aliuska Beekers. Sofie is een echte Beekse en is te vinden op de hockeyvelden van HCP, achter de bar van Café-Bar De Stee en ze is lid van C.V. De Partie Animals. Ook Aliuska is een echte Boemeldonckse. Bij C.V. De Japjuinen is Aliuska vaak in de bouwschuur te vinden als actief plakster, verzint ze dansjes of denkt mee over de kleding. In de Beekse cafés is ze regelmatig om met haar clubje van de gezelligheid te genieten.

   

  De nieuwe dansmarietjes zijn: Manu van den Dungen, Sophie den Otter, Kiki Rombouts, Pleun Colsen, Maud van Gils, Floor Duijs en Britt Hilverda.

   

  Voordat Prins Adrianus en zijn hofdames onthaald werden, was de finale van de verkiezing Boemeldoncks Karnavalslied 2018. De winnaar van deze finale is geworden: He He met 'We zien ut zitte', met zang van Edwin Foesenek.

   

  In de hofkapel van de BAK van Boemeldonck is ook een aantal nieuwe leden namelijk: Yvonne Huijbregts, Jos Sweep, Kees Gommers, Jack Huijbregts en Jacqueline Claassen-Andrik.

  Vrijdag 10 november 2017
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
  (Foto's: BAK van Boemeldonck en Facebook Toine Kleemans)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.