1. Actie ondernemers voor Met Je Hart

  Bij de Stichting Met Je Hart Prinsenbeek zijn ze blij met het aanbod van een aantal lokale ondernemers. Zij bieden in november en december producten aan waarvan een stukje van de opbrengst naar de stichting gaat. De bakkers Elias en Nagelkerke en Bier & Borrels doen mee aan de actie.
  (Foto's: Stichting Met Je Hart)

  Bakkerij Mark Elias doneert 0,75 cent van elke banket- en worststaaf en van het amandelschaafsel. Bij Bakkerij Leopold Nagelkerke gaat 0,50 cent van de opbrengst van vijf harde Duitse broodjes naar de stichting. En Bier & Borrels doneert 0,50 cent van elke aankoop van twee Boschdal-biertjes of rode wijn Alorna. De Boschdal-bierdonatie is in samenwerking met brouwer Wim van den Kieboom.

   

  Stichting Met Je Hart Prinsenbeek brengt normaal gesproken eenzame ouderen uit het dorp samen aan ‘Met Je Hart-stamtafels’. De vier stamtafels worden gerealiseerd in samenwerking met lokale ondernemers. Nadat de stamtafellunches na de eerste coronagolf weer waren opgestart, is nu weer gekozen voor traktaties aan huis. Zo zijn de Prinsenbeekse ouderen afgelopen week verrast met heerlijk gevulde speculaasharten.

  Zaterdag 21 november 2020
  PrinsenbeekStichting Met Je HartondernemersActie
  (Foto's: Stichting Met Je Hart)
  Reacties