Restyle 728
 1. Actie Noordman Adviesgroep voor clubhuis HCP

  Noordman Adviesgroep heeft als sponsor van Hockey Club Prinsenbeek (HCP) een actie bedacht: Van de opbrengsten van de verzekering of hypotheek die leden van HCP óf inwoners van Prinsenbeek bij de onderneming afsluiten, zal Noordman Adviesgroep tien procent doneren aan de Prinsenbeekse hockeyvereniging. Dit voor de inrichting van het nieuwe clubhuis.
  Actie Noordman Adviesgroep voor clubhuis HCP

  Door Noordman Adviesgroep

  Noordman Adviesgroep is een onafhankelijke tussenpersoon gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Dit jaar sponsort Noordman Adviesgroep graag extra om een bijdrage te leveren aan het nieuwe clubhuis.

   

  Dus is het tijd om de financiële zaken onder de loep te nemen en te bezien waar voordeel te behalen valt? Uw verzekeringen te bekijken? De hypotheek over te sluiten? Heeft u interesse in een andere woning? Neem dan contact op met Noordman Adviesgroep via deze LINK. Alleen zo doe je mee aan deze sponsoractie.

   

  Noordman Adviesgroep neemt dan contact op voor een kop koffie of thee. Een adviseur legt dan niet alleen de premies van de huidige verzekeringen naast die van andere aanbieders, maar kijkt vooral naar veranderende voorwaarden, risico’s, gewijzigde gezinssamenstelling en behoeften. Een afspraak is uiteraard vrijblijvend.

  Zaterdag 14 mei 2022
  PrinsenbeekNoordmanverzekeringenhockeyclub Prinsenbeeksponsorclubhuis
  Actie Noordman Adviesgroep voor clubhuis HCP
  1
  Reacties