1. FM-actie News Internetradio met Jumbo Miegielsen

  FM-actie News Internetradio met Jumbo Miegielsen
  News Internetradio zendt voortaan iedere vrijdagmiddag ook uit op FM, namelijk via BredaNu, meldt Arjan Hermans van het internetradiostation. Om dit te vieren heeft News Internetradio samen met Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek in april een leuke actie.

  Door goed te luisteren naar de vrijdagmiddaguitzending van News Internetradio kunnen luisteraars één minuut gratis winkelen winnen. 

   

  Iedere vrijdagmiddag in april onthullen de dj’s met verschillende aanwijzingen één liedje, dat naar een specifiek product bij Jumbo Miegielsen verwijst. Iedere week is dat een ander liedje, dat weer naar een ander product verwijst. Luisteraars maken dus vier keer kans op de één minuut gratis winkelen bij Jumbo Miegielsen. Het liedje geeft de aanwijzing bij welk product men bij Jumbo Miegielsen een QR-code kan vinden. ‘Ga op zoek naar dit product, scan de QR-code en stuur je gegevens in!’  Op vrijdagmiddag 3 mei wordt live tijdens de uitzending de prijswinnaar bekendgemaakt. 

   

  Arjan Hermans uit Prinsenbeek startte met News Internetradio in 2015. Al vanaf z'n 18e is hij met radio bezig, daarna is hij begonnen met Twice Drive-In. Maar radio bleef altijd zijn passie.

   

  BredaNu is te horen via de ether op 107.3 FM, via de kabel op 92.9 FM, via internet: www.bredanu.nl/luister, via de TuneIn app of via de Lokale Omroep app. News internetradio is te beluisteren via www.newsinternetradio.nl.

  Donderdag 11 april 2019
  PrinsenbeekNews InternetradioJumbo MiegielsenBredaNu
  FM-actie News Internetradio met Jumbo Miegielsen
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.