1. Aartsenfruit heet voortaan Aartsen

  (Foto: Aartsen)
  Aartsenfruit heet vanaf vandaag Aartsen. Het bedrijf aan de Heilaar-Noordweg kondigde de afgelopen tijd groots aan te stoppen met fruit, maar dat blijkt alleen betrekking te hebben op de naam. Naast de nieuwe naam werd ook het volledig vernieuwde én uitgebreide hoofdkantoor in Breda onthuld.

  ,,Ik ben trots dat we het nu eindelijk mogen vertellen en laten zien. Onze nieuwe naam en het nieuwe hoofdkantoor. Dit is wat we bedoelen met nonstopfresh, we blijven ons steeds ontwikkelen en vernieuwen. We zitten nooit stil en blijven werken aan de toekomst van Aartsen’’, aldus Jack Aartsen, CEO Aartsen.

   

  Nieuw hoofdkantoor Breda

  Met de nieuwe naam onthulde Aartsen ook het nieuwe hoofdkantoor in Breda. Wat ooit de boerderij was, is nu een modern hoofdkantoor, waarin alles wat Aartsen belangrijk vindt terugkomt. ‘Het gebouw is licht, open en uitnodigend. De uitstraling van een internationale gateway, maar dan zonder de hectiek en drukte. Bezoekers worden persoonlijk welkom geheten op het zogenaamde flightboard en checken in bij de open entree. Net als de naam Aartsen is het nieuwe hoofdkantoor gericht op de toekomst en groei van Aartsen.’

   

  Eer aan groenten

  Natuurlijk dekte de naam aartsenfruit maar de helft van de lading, maar nog belangrijker: Aartsen is een echt familiebedrijf. Internationaal hebben familiebedrijven een goede, betrouwbare naam en Aartsen is daar geen uitzondering op, verklaart de onderneming. Vooral in Azië, waar Aartsen een vestiging in Hong Kong heeft, groeit het vertrouwen in de familienaam Aartsen. En door te stoppen met fruit in de naam doet Aartsen na meer dan honderd jaar eindelijk eer aan groenten. 

   

  Met de naam Aartsen gaat het bedrijf terug naar de wortels en de naam van oprichter Jan Aartsen. Hij startte in 1907 met een groente- en fruitkar in Breda. Aartsen heeft anno 2019 vestigingen in Breda, Venlo, St. Katelijne-Waver en Hong Kong. Het bedrijf vermarkt 25 miljoen dozen groenten en fruit per jaar voor 650 verschillende producenten wereldwijd. Er werken 200 mensen, verdeeld over 4 locaties, die samen goed zijn voor 3.500 m² kantoorruimte en 30.000 m² warehousing.

  Zaterdag 15 juni 2019
  PrinsenbeekAartsenfruitAartsenBreda
  (Foto: Aartsen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.