Groenrijk korting 728
 1. Kleine aanpassingen feestweekend Beek Vooruit

  Voetbalvereniging Beek Vooruit viert een jaar lang dat de Prinsenbeekse club 75 jaar is geworden. De spetterende afsluiting van het jubileumjaar is in het eerste weekend van juli. Hier nogmaals informatie over het programma van het feestweekend, dat op zaterdag en zondag iets is gewijzigd.
  Kleine aanpassingen feestweekend Beek Vooruit

  Door Jubileumcommissie Beek Vooruit

  We starten vrijdag met de jeugd van O13 en O14 op sportpark De Heikant. Zij hebben een stoer panna-knock-out-toernooi, waarna ze lekker friet kunnen eten. Kom vooral kijken naar dit leuke toernooi! Vanaf 20.00 uur kan de jeugd in de kantine van een vette party genieten. Sam Schreiner staat achter de dj-booth.

   

  Zaterdag 2 juli

  De zaterdag staat overdag ook in het teken van de jeugd. Voor de minipupillen tot en met O12 start de dag met Crazy Air-activiteiten, leuke voetbal gerelateerde spellen op luchtkussens. Het G-team gaat ook met deze activiteiten meedoen. Tussendoor bakken de ouders pannenkoeken. Kom ook hier kijken en genieten van de lol die deze kids gaan hebben.

   

  De jeugd vanaf O15 tot en met O19 vertrekt rond half zes naar Polder Events in Wagenberg, waar ze leuke activiteiten in teamverband gaan doen.

   

  Vanaf 17.00 uur zijn alle mensen die Beek Vooruit een warm hart toedragen welkom in de feesttent op het parkeerterrein van Beek Vooruit. DJ Gabbi Nabbi zorgt voor een echt knalfeest. Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar. Wel even aanmelden via deze site (klik hier). Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus wij hopen op een grote opkomst.

   

  Zondag 3 juli

  Om 14.00 uur starten oud Beek Vooruit 1-spelers een reüniewedstrijd. Kom vooral kijken naar deze ludieke en spectaculaire wedstrijd, en blijf ook na de wedstrijd gezellig hangen op de Heikant. DJ Tim van Opstal zorgt dan voor de muziek en de Mont Blancs geven een spetterend optreden. Iedereen is van harte welkom. Rond 20.00 uur wordt het jubileumweekend afgesloten.

   

  De organiserende jubileumcommissie hoopt op een grote opkomst bij alle activiteiten. Meer informatie: klik hier

  Vrijdag 24 juni 2022
  PrinsenbeekBeek Vooruitjubileumfeest
  Kleine aanpassingen feestweekend Beek Vooruit
  0
  Reacties