Groenrijk 72 111120
 1. Aanmelden voor Rabo ClubSupport

  Rabobank Breda organiseert dit jaar voor de zesde keer de Rabobank Clubkas Campagne, maar wel onder de nieuwe naam Rabo ClubSupport. Nog niet alle verenigingen die dat vorig jaar wel deden, hebben zich aangemeld. Dit kan nog tot 20 september. De bank zal in totaal 100.000 euro verdelen.
  Aanmelden voor Rabo ClubSupport

  De bank benadrukt dat er altijd een bevestiging wordt gestuurd als een vereniging wordt aangemeld. Anders is het niet goed gegaan.

   

  De Rabo ClubSupport vindt niet meer in het voorjaar, maar voortaan in oktober plaats. De campagne valt dan samen met de Week van de Coöperatie en tegelijk met die van andere Rabobanken.

   

  Maar liefst 53  verenigingen en stichtingen uit Prinsenbeek en 12 uit de Haagse Beemden deden vorig jaar mee. Samen waren ze goed voor €23.807,76. In totaal deden er 253 verenigingen en stichtingen uit Breda mee. De BAK van Boemeldonck haalde €2.877,66 het grootste bedrag binnen.

   

  De stemperiode loopt van 26 september tot en met 6 oktober. Deze wijkt wat af van de landelijke stemperiode, omdat de bank de uitreiking vóór de herfstvakantie wil organiseren. De uitreiking van de cheques zal in de vier dorpskernen plaatsvinden. De uitreiking in Prinsenbeek vindt plaats op vrijdag 11 oktober, wederom met een show, maar dit keer zonder de caravan.

   

  Belangrijk is dat clubs de cheque daadwerkelijk komen ophalen tijdens de uitreiking. Wanneer zij niet komen opdagen óf zich tevoren niet minimaal afmelden bij de bank, zal het bedrag níet meer worden uitgekeerd. Daarnaast maken alle clubs die aanwezig zijn bij de uitreiking van de cheques kans op de ‘kasklapper’ die daar getrokken wordt.

   

  Meer informatie: klik hier.

  Dinsdag 20 augustus 2019
  Prinsenbeekrabobank BredaRabo ClubSupportverenigingen
  Aanmelden voor Rabo ClubSupport
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.