Groenrijk korting 728
 1. Aanmelden BRAK-zitting

  De Beeckse Algemene Karnalsstichting (BAK) organiseert op zondag 23 januari voor de achttiende keer een BRAK-zitting in De Drie Linden in Prinsenbeek. Kinderen die hier willen optreden of op andere wijze willen meehelpen om er een leuke show van te maken, kunnen zich nu aanmelden voor de audities op 19 december.
  Aanmelden BRAK-zitting
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Door BAK van Boemeldonck

  Heb jij hier altijd al een keer willen optreden als BRAK-kletser? Wil je een dansje of andere leuke act doen samen met je vrienden of vriendinnen? Of wil je graag helpen achter de schermen met bijvoorbeeld het maken van decors of met het schminken van de artiesten? Dan is het vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de audities voor dit feestelijk carnavalstheater voor de jeugd van Boemeldonck.

   

  Via deze link kun je een inschrijfformulier downloaden. Dit kun je inleveren bij één van de leerkrachten op jouw basisschool. Zit je al op de middelbare school en wil je graag meedoen? Dan mag het formulier in de brievenbus op Beukenhof 37 te Prinsenbeek. Aanmelden kan tot en met 8 december.

  Donderdag 25 november 2021
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldoncktheaterjeugdkinderen
  Aanmelden BRAK-zitting
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties