Trined 728
 1. ‘Bankzitters in de Karantine’ van start

  De Boemeldonckse BAK-kletsers vinden het hoog tijd voor wat leuks in deze moeilijke coronatijd. Daarom hebben ze de voorzitter van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) gebeld met het verzoek om het YouTube-kanaal van de BAK te kunnen gebruiken voor hun online ‘Bankzitters in de Karantine’.
  ‘Bankzitters in de Karantine’ van start
  (Foto: Uit filmpje 'Bankzitters in de Karantine')

  Dat doen de kletsers allemaal op eigen wijze, vanaf hun eigen locatie. Zo vertelt Bep Zwets (Fleur Brokken) voorzitter John Meeuwissen dat ze helemaal klaar is met het netflixen in pyama. En maakt Kiske van Overveld (Jaap Rutten) duidelijk dat er in de polder in deze tijd heel wat te zien is. Ook BAK-kletsers Hiepolopulus (René Domstorff), Janus Dunderop (Jan Bomaars), Victor Vuller (Rick Klemans), het duo Mark (Verheijen) en John (van Paeschen) én ‘stagiair’ Manus van Alles (Martijn Lint) zijn overtuigend, volgens de voorzitter. Die vindt het een leuk idee dat de mensen een beetje worden vermaakt in deze tijd en gooit daarom het YouTube-kanaal van de BAK open.

   

  Van deze gesprekken zijn opnames gemaakt, die de kletsers alvast willen delen als officiële aftrap van 'Bankzitters in de Karantine (klik hier). Vanaf komende maandag verschijnt hier voortaan op maandag, woensdag en vrijdag steeds iets nieuws van de kletsers. Voor een eerder bericht: klik hier.

  Vrijdag 05 juni 2020
  PrinsenbeekBoemdonckcarnavalcoronatijdyoutube
  ‘Bankzitters in de Karantine’ van start
  (Foto: Uit filmpje 'Bankzitters in de Karantine')
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.