1. Aan de slag bij Amor Musae

  Aan de slag bij Amor Musae
  (Archieffoto)
  Amor Musae biedt liefhebbers de mogelijkheid om slagwerk op te pakken of te gaan leren. De vereniging verzorgt een maand lang gratis slagwerkles, zonder verplichtingen.

   

  Door Amor Musae

  Alle lessen staan onder leiding van een professionele slagwerkdocent. Je krijgt er een complete startersset (theorieboek, stokken, snaredrum, statief e.d.) in bruikleen bij.

   

  In die maand heb je de gelegenheid te ontdekken of je het (nog) in je hebt slagwerk te leren en of je het interessant vindt om met slagwerkles door te gaan. Om straks - als volleerd slagwerker - in het Groot Orkest van “Amor Musae” met het complete arsenaal aan slagwerk aan de slag te kunnen gaan.

   

  Is je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan eens op onze website www.amormusae.nl/nieuws en meld je aan via info@amormusae.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard ben je ook welkom om een keer te komen kijken en luisteren bij de wekelijkse repetities van ons Groot Orkest, op donderdagavond in de theaterzaal van De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek. Wij beginnen om 20.00 uur. Daarvóór repeteert nog het Opleidingsorkest.

  Donderdag 14 juni 2018
  PrinsenbeekAmor Musaeslagwerk
  Aan de slag bij Amor Musae
  (Archieffoto)
  Reacties