Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. 35+ Schaatsavond WinterWonderBeek

  35+ Schaatsavond WinterWonderBeek
  (Illustratie: Stichting WinterWonderBeek)
  Op het programma van WinterWonderBeek staat dit jaar voor de tweede keer een 35+ schaatsavond. Die vindt plaats bij de schaatsbaan op de Markt op woensdag 27 december van 19.00 tot 23.00 uur.

   

  Door Stichting WinterWonderBeek

  Bij een gezellige entourage kunnen er rondjes geschaatst worden net zoals vroeger bij Sporthal De Linde en op De Kuil. Lekker schaatsend op muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80, met een knipoog naar de iets latere muziek kunnen oude herinneringen worden opgehaald. Even uitrusten langs de baan onder het genot van een warme chocomel of heerlijke glühwein en bijbuurten. Wie wil dat nu niet?

   

  DJ Schotje

  Dit jaar wordt de muziek verzorgd door een zeer speciale dj. Niemand minder dan DJ Schotje van het vroegere Stalleke is bereid gevonden om bij hoge uitzondering echte singels en lp’s te draaien.

   

  Dit wordt een unieke avond. De entree en schaatshuur zijn gratis. Handschoenen zijn verplicht. Ook zijn we nog op zoek naar oude Beekse schaatsfoto's. Hiervan worden grote doeken gemaakt, die rondom de schaatsbaan worden opgehangen. De foto's kunnen gestuurd worden naar info@winterwonderbeek.nl.

  Donderdag 16 november 2017
  PrinsenbeekWinterWonderBeek
  35+ Schaatsavond WinterWonderBeek
  (Illustratie: Stichting WinterWonderBeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.