Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. 19-jarige opgepakt voor mishandeling vrouw en politieman

  19-jarige opgepakt voor mishandeling vrouw en politieman
  Een 19-jarige Rotterdammer en zijn 44-jarige vader hebben zich zondagmiddag in Prinsenbeek flink misdragen. Ze werden aangehouden. De knul pakte een 26-jarige vrouw die zijn moeder wilde helpen hardhandig bij haar nek en beet en schopte een politieman.

   

  De vader probeerde de arrestatie van zijn zoon te belemmeren en riep diverse beledigingen naar de politiemensen. Een agent was zelfs genoodzaakt om pepperspray in te zetten.

   

  De 26-jarige vrouw uit Breda deed aangifte van mishandeling. Zij vertelde dat zij zag dat op de Valdijk een groepje carnavalsvierders een onderling conflict had. Daarbij was een vrouw die riep dat ze benauwd was en pijn op de borst had. Aangeefster, die een medische achtergrond heeft, besloot naar de vrouw toe te lopen om haar te ondersteunen. Ze werd toen door een jongeman hard bij haar nek gepakt en geknepen. Hierop probeerden omstanders de knul in bedwang te houden.

   

  Pepperspray

  Een politieman wilde de verdachte aanhouden. Hij werd daarop door de jongeman tegen zijn bovenbeen geschopt. De vader van de schopper, die de arrestatie wilde voorkomen, kwam daarbij dreigend op de agent af en riep diverse beledigingen. De diender heeft daarop na een waarschuwing beide personen met pepperpsray besproeid.  De jongen rende weg, vernielde daarbij nog een autospiegel, maar werd op al snel achterhaald en aangehouden voor mishandeling. Zijn vader werd gearresteerd ter zake belemmering en belediging.

  Maandag 12 februari 2018
  Prinsenbeekmishandelingpolitie
  19-jarige opgepakt voor mishandeling vrouw en politieman
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.