Groenrijk 728 sept
 1. Nieuws

  Dinsdag 19 oktober 2021
  Reacties0 reactie(s)
  Peter van Houten.

  Peter van Houten Beeks kampioen driebanden

  Peter van Houten heeft zondag het Cees Franken Driebandentoernooi Prinsenbeek op zijn naam geschreven. Hij versloeg Sjef Machielsen in de finale van de 22ste editie van het Beeks kampioenschap De Drie Linden.
  0
  • Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe baan in de rubriek met vacatures op deze website. Boot Paramedisch Centrum in Prinsenbeek is op zoek naar een fysiotherapeut.
   0
   Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Beek Vooruit ontvangt 1.649 euro Albert Heijn-actie

   De landelijke actie Voetbalpassie van Albert Heijn met de KNVB heeft 1.649 euro opgeleverd voor Beek Vooruit. De klanten van de vestiging in het dorp kozen tijdens de spaaractie massaal voor het sponsoren van de Prinsenbeekse voetbalclub.
   0
  • Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Ruim 1.000 euro collecte Dierenbescherming

   De collecte van de Dierenbescherming in Prinsenbeek begin oktober heeft 1.089 euro opgebracht. In totaal zeven collectanten gingen op pad.
   0
   Maandag 18 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Waarschuwing tennisclub controle coronatoegangsbewijs

   Bij een controle door de gemeente bleek dat Tennisvereniging Prinsenbeek in overtreding was omdat er in het tennispaviljoen geen correcte controle van de coronatoegangsbewijzen werd uitgevoerd. Hiervoor heeft de club een officiële waarschuwing gekregen.
   0
  • Maandag 18 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe job in de rubriek met vacatures op deze website. Eetcafé De Swaen in Prinsenbeek is op zoek naar mensen voor de bediening.
   0
   Maandag 18 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Halloweentocht De Neel

   Buurtvereniging De Neel organiseert weer een Halloweentocht voor alle kinderen tot en met 12 jaar in de wijk. De activiteit begint zondag 31 oktober om 17.30 uur en de tocht om 18.00 uur. Zowel ‘trick or treat-huizen’ als kinderen kunnen nog worden aangemeld.
   0
  • Zondag 17 oktober 2021
   Reacties6 reactie(s)
   *

   ‘Zoeken naar locaties voor betaalbare grondgebonden woningbouw ’

   ‘Wachten totdat een volledige oplossing voor de mobiliteitsproblematiek is gevonden, is wat ons betreft geen optie’, stelt het Dorpsplatform Prinsenbeek. Dat wil zich met nadruk richting gemeente inzetten om te zoeken naar locaties in het dorp waar betaalbare, grondgebonden woningbouw mogelijk is.
   0
   Zaterdag 16 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Genieten op de pannenkoekenboot

   De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek heeft afgelopen woensdag met 37 gasten en vrijwilligers een rondvaart gemaakt met pannenkoekenboot de ‘Ouwe Dirk’. Het was een top-Zonnebloemuitje, waar de gasten enorm van hebben genoten.
   0
  • Zaterdag 16 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe jeugdgroep Glitters

   Glitters Dance & Twirlvereniging in Prinsenbeek is een nieuwe jeugdgroep gestart. Jongens en meisjes vanaf vier jaar zijn welkom om kennis te komen maken met de sport baton twirling/majorette.
   0
   Vrijdag 15 oktober 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   ‘Hoe is het om blind te zijn?’

   Het is Internationale Dag van de Witte Stok, een dag met veel aandacht voor dit hulpmiddel voor blinden en slechtzienden. Aanleiding voor groep 6 van basisschool De Horizon in Prinsenbeek om eens te horen hoe het is om blind te zijn. Mos (20) en Evy (5) kwamen hierover vrijdagmiddag in de klas van juf Esther vertellen.
   0