Groenrijk 728 online
 1. Nieuws

  Woensdag 26 januari 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Bouw Tussendijcks verloopt voorspoedig

  De bouw van de appartementen op het terrein van de vroegere Boerenbond op de hoek Valdijk-Haverdijk in Prinsenbeek verloopt voorspoedig, meldt Projectontwikkelaar Jos Zoontjens van Remmers Bouwbedrijf desgevraagd. Hij verwacht dat het project voor de bouwvak van 2022 kan worden opgeleverd.
  0
  • Woensdag 26 januari 2022
   Reacties2 reactie(s)
   *

   Ruimte voor nieuwbouw

   De afgelopen dagen is er flink gesloopt op de hoek Beeksestraat-Pater Rommelaan in Prinsenbeek. Vandaag zijn ook de laatste muren van de oude woonboerderij omver gegaan, om plek te maken voor project Clazina Biemanserf. Jeroen Martens maakte foto’s van de voortgang van de sloop.
   0
   Woensdag 26 januari 2022
   Reacties1 reactie(s)

   Alerte 83-jarige voorkomt net op tijd bankpasfraude

   Hij was er bijna ingetrapt, maar kon nog net op tijd ingrijpen om schade te voorkomen. Criminelen probeerden een 83-jarige inwoner van Prinsenbeek vrijdagmiddag rond vier uur telefonisch geld afhandig te maken, maar door alert optreden is het goed afgelopen, meldt de politie.
   0
  • Woensdag 26 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Weer Zonnebloem koffieochtenden

   Het zijn volgens de trouwe deelnemers heel gezellige zondagochtenden, momenten om echt naar uit te kijken. Tijdens de coronalockdown konden ze niet doorgaan, maar vanaf zondag 30 januari organiseert de Zonnebloem Prinsenbeek weer koffieochtenden in de gezellige ruimte van Boekendonck.
   0
   Woensdag 26 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   In de rubriek met vacatures op de website staat een baan bij groenten- en fruithandel Aartsen in Breda. Het bedrijf is op zoek naar een parttime interieurverzorgster.
   0
  • Woensdag 26 januari 2022
   Reacties4 reactie(s)

   Fietser pikt stuk ijzer van sloopterrein

   Van een sloopterrein in de Beeksestraat in Prinsenbeek heeft iemand dinsdagavond een stuk oud ijzer ontvreemd. Een passant zag rond half elf een verdachte situatie op die locatie en waarschuwde de politie. De melder zag nog iemand met het materiaal vanaf het terrein wegfietsten. De politie heeft de verdachte niet meer aangetroffen.
   0
   Dinsdag 25 januari 2022
   Reacties6 reactie(s)
   *

   IJssalon bij bakkerij Nagelkerke

   Bakkerij Nagelkerke aan de Valdijk in Prinsenbeek gaat ook ijs verkopen. De ruimte tussen de winkel en de appartementen in aanbouw wordt ‘Leopolds IJssalon’. Het is de bedoeling dat die half maart de deuren opent.
   0
  • Dinsdag 25 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe job in de rubriek met vacatures op deze website. Skalar is op zoek naar een parttime secretaresse.
   0
   Dinsdag 25 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Prinsenbeekse kweker zette snackkomkommer in de markt

   Hoewel Ad Verhoeven (57) eerst en voor alles tuinder is, zou er zonder te liegen ook marketeer, energiedeskundige en led-lichtexpert op zijn visitekaartjes kunnen staan. Dit schrijft BN DeStem in een artikel over de Prinsenbeekse teler die voor een belangrijk deel verantwoordelijk is voor de introductie van de snackkomkommer.
   0
  • Dinsdag 25 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Uitruk voor persoon te water bij A16

   Omdat er bij de A16 ter hoogte van Prinsenbeek iemand in het water zou liggen, rukten brandweer en politie dinsdagavond tegen halftien met verschillende eenheden uit. De persoon werd in goede gezondheid aangetroffen, meldde Politie Markdal al spoedig op Instagram. Wat er is gebeurd, is niet bekendgemaakt.
   0
   Maandag 24 januari 2022
   Reacties2 reactie(s)
   *

   VIP Barbershop in Groenstraat

   In de Groenstraat in Prinsenbeek is een nieuwe herenkapperszaak gevestigd. Furkan Dagli (24) uit Rotterdam opende er zondag op nummer 16A officieel zijn VIP Barbershop by Furkie.
   0