Groenrijk kerst 2021
 1. Nieuws

  Dinsdag 07 december 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Schoonheidssalon Puur leeggeroofd

  In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken bij Puur Huidinstituut aan de Beeksestraat in Prinsenbeek. De daders hebben de hele zaak leeggehaald. De schade loopt in de tienduizenden euro’s, aldus eigenaresse Edith Naaijkens van de schoonheidssalon.
  0
  • Maandag 06 december 2021
   Reacties6 reactie(s)

   'Hoe kan gemeente vuurwerkoverlast aanpakken?'

   Wat kan de gemeente doen om de overlast van vuurwerk in Prinsenbeek terug te dringen? En is er voldoende capaciteit om hier voldoende op toe te zien? Burgerraadslid Martijn Meeuwissen van de Bredase VVD wil dit weten van het college van burgemeester en wethouders.
   0
   Maandag 06 december 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Meldingen vuurwerkoverlast

   Bij de politie zijn afgelopen weekend verschillende meldingen van vuurwerkoverlast in Prinsenbeek binnengekomen. Het knalde vrijdag en zaterdag flink in de omgeving van de Titulaerlaan, de Groenstraat en het Moleneind. Maar ook op andere plekken in het dorp waren harde knallen te horen.
   0
  • Maandag 06 december 2021
   Reacties4 reactie(s)
   *

   Weer uitnodigingen Nextdoor

   ‘Hoi buurman of buurvrouw’, zo begint de uitnodigingsbrief van de buurtapp Nextdoor die eind vorige week bij bewoners van de Beeksestraat in Prinsenbeek op de deurmat viel. Is deze buurtapp betrouwbaar of niet?, vragen ontvangers zich af. Want de ondertekening met alleen een voornaam van een mogelijke buurman roept toch weer vragen op.
   0
   Maandag 06 december 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Sint en kerst in Boekendonck

   Met inachtneming van de coronaregels blijft iedereen welkom in Boekendonck. Ook Sinterklaas kwam dit ter ore en hij bracht daarom afgelopen weekend nog gauw een bezoekje aan de vrijwilligersbieb in Prinsenbeek.
   0
  • Maandag 06 december 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Diefstal auto in Hertenhoek

   In de Hertenhoek in Prinsenbeek is vorig weekend een auto gestolen, meldt de politie. Zaterdag 27 november stond de Renault nog in de straat geparkeerd en de dag daarop was deze verdwenen.
   0
   Maandag 06 december 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Cursus ‘Actief voor het waterschap’

   Waterschap Brabantse Delta is in de aanloop naar de waterschapsverkiezingen in maart 2023 op zoek naar nieuwe bestuursleden. Daarom biedt het schap nu de mogelijkheid om de gratis cursus ‘Actief voor het waterschap’ te volgen, waarbij deelnemers leren wat het inhoudt om bestuurslid van het waterschap te zijn. En hoe het bestuur precies werkt.
   0
  • Zondag 05 december 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Druk weekend voor de pakjespieten

   Het is 5 december en dan brengt Sinterklaas cadeautjes naar de kinderen. Daarbij krijgt hij hulp van veel pieten, en die hadden het heel druk afgelopen weekend. Ook in Prinsenbeek bezorgden ze op veel adressen de pakjes. Scouting Thomas-More helpt de Sint hier altijd bij, maar dit jaar moest het vanwege corona allemaal wel een beetje anders.
   0
   Vrijdag 03 december 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Zon in de Schoorsteen bij 200 Bekenaren

   De sinterklaasactie Zon in de Schoorsteen kwam wat trager op gang dan vorig jaar, maar uiteindelijk kan de Zonnebloem Prinsenbeek toch weer tweehonderd dorpsbewoners verrassen met een cadeautje. Vaak met zorg ingepakt of voorzien van een mooie surprise.
   0
  • Vrijdag 03 december 2021
   Reacties16 reactie(s)
   *

   Vergunning appartementen plek ‘Primera’

   Er is een omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van zes appartementen met bijbehorende bergingen aan de Markt 1 in Prinsenbeek, meldt Overheid.nl. Dit is op de plek waar voorheen de Primera was gevestigd.
   0
   Vrijdag 03 december 2021
   Reacties2 reactie(s)

   ‘Kan voorrang aankoop woning voor eigen inwoners?’

   De CDA-fractie Breda wil van het college van burgemeester en wethouders weten hoe de gemeente aankijkt tegen het vergroten van de kans op een woning bij de eigen inwoners. Raadslid Marc van Oosterbosch stelde vandaag schriftelijk vragen over het geven van voorrang bij de aankoop van een woning.
   0