groenrijk herfst 2022 728
 1. Nieuws

  Vrijdag 07 oktober 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Inzamelingsactie voor de voedselbank

  De werkgroep Diaconie van Parochie Heilige Maria Magdalena organiseert in de maand oktober een Herfstactie voor de Voedselbank Breda. De hoop is dat veel Bekenaren meedoen, want de nood is groot.
  0
  • Vrijdag 07 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Open avond Natuurlijk, Yoga & Ontspanning

   Natuurlijk, Yoga & Ontspanning houdt op woensdag 12 oktober een Open Avond. Iedereen die benieuwd is naar yoga, is van harte welkom bij De Groene Schakel aan de Zanddreef 31B in Prinsenbeek.
   1
   Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Begroting van 755 miljoen

   De financiële positie van de gemeente Breda is nu stabiel en robuust en er is ruimte om te investeren, aldus burgemeester en wethouders over de naar de gemeenteraad gestuurde begroting 2023. ‘Bovendien is het gelukt om, waar het kan, de lasten voor Bredanaars te verlagen.'
   0
  • Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Ongeval met letsel bij afrit Prinsenbeek

   Een ongeval op snelweg A16 bij afslag Prinsenbeek heeft voor hinder op de weg gezorgd, meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat op Twitter. Bij de aanrijding rond kwart voor negen waren meerdere auto's betrokken en er was ook sprake van letsel.
   0
   Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties2 reactie(s)
   *

   Deelscooter magneet voor vandalen

   Hoewel gebruikers de deelscooters van GoSharing waarderen, lijken ze ook een magnetische werking uit te oefenen op vandalen. Donderdagochtend lag er weer één in het water bij het Peperbos in Prinsenbeek. Met ernaast nog verschillende stukken, zag Henny, die er langs kwam.
   0
  • Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Inschrijven Regionaal Open Koppel Darttoernooi

   Stichting De Drie Linden organiseert zondag 30 oktober het Regionaal Open Koppel Darttoernooi in de gelijknamige sport- en welzijnsaccommodatie in Prinsenbeek. Liefhebbers kunnen zich nog inschrijven.
   0
   Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)
   Monique Akkermans. (Foto: Veldsink/RegioBank)

   Workshop veilig online bankieren voor kinderen

   Veldsink/RegioBank in Prinsenbeek organiseert tijdens de kinderspaarweken van de bank de workshop ‘Held met je geld’. Tijdens deze gratis workshop leren kinderen tussen 7 en 13 jaar zich spelenderwijs weerbaar te maken. Iedereen mag meedoen.
   0
  • Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Eis celstraffen tot elf jaar voor cokesmokkel

   Zeven mannen uit onder meer Prinsenbeek, Breda, Oss, Made en Drunen worden verdacht van wereldwijde cocaïnesmokkel, meldt Omroep Brabant.
   0
   Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Aanmelden Burgstwandeling

   Heemkundekring Op de Beek werkt mee aan de seizoenswandelingen op Landgoed Burgst in de Haagse Beemden. Zondag 16 oktober er weer zo’n Burgstwandeling. Liefhebbers kunnen zich hiervoor aanmelden.
   0
  • Donderdag 06 oktober 2022
   Reacties0 reactie(s)
   Vanaf het fietspad bij de Mark is de bouw van een van de winmolens goed zichtbaar.

   Open dag Windpark Zonzeel

   Eneco, Traais Energie Collectief en Pure Energie werken samen aan de bouw van zes windmolens van Windpark Zonzeel, onderdeel van Energie A16. Tijdens de open dag op zaterdag 8 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur geven ze uitleg op de bouwlocatie aan de Markweg 1 in Langeweg. Iedereen is welkom.
   0
   Woensdag 05 oktober 2022
   Reacties1 reactie(s)
   *

   'Geen extra parkeerplaatsen plan Noordrand Midden'

   In het huidige natuurplan Noordrand Midden komen geen extra parkeermogelijkheden voor recreanten. De bestaande voorzieningen binnen het gebied worden als gevolg van het project echter niet afgesloten. Dit antwoorden burgemeester en wethouders op vragen van de fractie VVD.
   0