Groenrijk 728 voorjaar
 1. Nieuws

  Maandag 19 april 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Verdachte straatroof scherp in beeld

  De politie zoekt de man die op 11 maart in Prinsenbeek op klaarlichte dag een 71-jarige vrouw beroofde van haar tas. De verdachte is goed te zien op camerabeelden die worden getoond in Bureau Brabant bij Omroep Brabant.
  0
  • Maandag 19 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kaartverkoop extra feestavond Markt

   De kaartverkoop voor de extra feestavond ter gelegenheid van de opening van de heringerichte Markt in Prinsenbeek op vrijdag 22 oktober start zaterdag 24 april om 12.00 uur, meldt de Stichting Opening Markt Prinsenbeek. Welke artiesten er komen optreden, wordt later deze week bekendgemaakt.
   0
   Maandag 19 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Sloop pastorie start volgende week

   De sloop van de voormalige pastorie aan het kerkplein in Prinsenbeek start volgende week. Eerst wordt het pand gestript en ontdaan van nog een plek asbest. Daarna gaat het tegen de grond. Binnen vier weken moet het helemaal zijn gesloopt.
   0
  • Maandag 19 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Laatste verkoopdag Keniawinkeltje

   Dinsdag is de laatste verkoopdag van het Keniawinkeltje in de oude pastorie aan het kerkplein in Prinsenbeek. Iets eerder dan verwacht moet het Keniaproject het pand verlaten, om de slopers ruimte te bieden. De sloop van het pand begint volgende week.
   0
   Maandag 19 april 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Prikbord

   In de rubriek prikbord op deze website staat een nieuwe zoekopdracht.
   0
  • Zaterdag 17 april 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Communievieringen in klein gezelschap

   Een vijftal kinderen deed vanochtend de eerste communie in kerk OLV ten Hemelopneming in Prinsenbeek. Zij vormden het eerste groepje communicanten van 2020 binnen Parochie Heilige Maria Magdalena dat na een jaar uitstel alsnog het sacrament van de eerste communie mocht ontvangen.
   0
   Zaterdag 17 april 2021
   Reacties2 reactie(s)
   *

   Dumping bouwafval Halseweg

   Wandelaars troffen zaterdagochtend een berg bouwafval aan op de kruising van de Halseweg met De Hillen in de Prinsenbeekse polder. Het lijkt erop dat de dumping in de avond of nacht van vrijdag op zaterdag heeft plaatsgevonden. De rotzooi lag over een groot stuk van de straat en versperde de doorgang. Na melding kwam Handhaving van de gemeente ter plaatse.
   0
  • Zaterdag 17 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Trots op NAC-lied leerlingen

   De kinderen van groep 6 van basisschool De Zandberg in Breda hebben een NAC-liedje met een videoclip gemaakt. En hun juf Ingrid Entius uit Prinsenbeek is maar wat trots op haar leerlingen; niet in de laatste plaats omdat ze zelf een trouwe NAC-supporter is.
   0
   Vrijdag 16 april 2021
   Reacties3 reactie(s)
   *

   Nogmaals biologisch baggeren Zilverhof

   De gemeente gaat vandaag voor de tweede keer baggeren in de vroegere visvijver aan het Zilverhof in Prinsenbeek. Hiermee wil de gemeente op duurzame, biologische wijze de stankoverlast aanpakken.
   0
  • Vrijdag 16 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe functie in de rubriek met vacatures op deze website. Mondzorg Centrum De Lind in Prinsenbeek is op zoek naar een medewerker frontoffice.
   0
   Donderdag 15 april 2021
   Reacties6 reactie(s)
   *

   Pand ‘Primera’ gesloopt

   Het leegstaande pand van de vroegere Primera, op de hoek van de Markt en de Schoolstraat in Prinsenbeek, wordt nu gesloopt. Het was in slechte staat en daarom heeft de eigenaar besloten het voor de veiligheid af te breken.
   0
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.