Groenrijk 728 zomergoed
 1. Nieuws

  Dinsdag 17 mei 2022
  Reacties2 reactie(s)
  *

  Uitgifte polsbandjes optocht 28 mei

  Inwoners van Prinsenbeek hoeven geen tickets voor de Grote Optocht van Boemeldonck op eerste pinksterdag te kopen. Degenen die binnen de optochtroute wonen, hoeven niets te doen. De andere Bekenaren hebben met een gratis polsbandje toegang. Op zaterdag 28 mei tussen 09.30 en 16.00 uur kunnen die worden opgehaald in De Drie Linden.
  0
  • Dinsdag 17 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Familieberichten

   In de rubriek met familieberichten op deze site wordt vandaag melding gemaakt van het overlijden van Jan Reedijk.
   0
   Dinsdag 17 mei 2022
   Reacties6 reactie(s)
   *

   Maatregelen huisartsenpraktijk vanwege personeelstekort

   Huisartsenpraktijk Prinsenbeek kampt met een tekort aan personeel. Onder meer door het vertrek van dokters Garritsen en Van den Nieuwenhof en andere personeelswisselingen binnen het team. Om toch voldoende zorg te kunnen blijven bieden heeft de praktijk enkele maatregelen genomen.
   0
  • Dinsdag 17 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Esthetische tandheelkunde bij Mondzorgcentrum de Lind

   Esthetische tandheelkunde is enorm populair, weten ze bij Mondzorgcentrum de Lind. Maar deze cosmetische tandheelkunde komt helaas ook weleens negatief in het nieuws. Veelal als gevolg van berichten waar BN’ers hun gezonde tanden - al dan niet in het buitenland - hebben laten afslijpen, met alle mogelijke negatieve gevolgen van dien.
   1
   Dinsdag 17 mei 2022
   Reacties1 reactie(s)
   (Foto: Thebe)

   Hagedonk vijftig jaar

   Thebe Hagedonk bestaat vandaag precies vijftig jaar. In de jubileumuitgave van huisblad Het Opstekertje blikt het zorgcentrum terug op de rijke geschiedenis van het bejaardenhuis dat een woonzorgcentrum werd.
   0
  • Dinsdag 17 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Manager Thebe Hagedonk: ‘Wonen staat voorop’

   Wat is eigenlijk het belangrijkste in Hagedonk, wonen, welzijn of zorg? ,,Precies die drie. En precies in die volgorde”, zegt manager Petra van den Bunder van zorgcentrum Thebe Hagedonk in een vraaggesprek in de jubileumuitgave van huisblad Het Opstekertje.
   0
   Dinsdag 17 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Bloedstollende slotavond verwacht

   'Het moet niet gekker worden. Of Carla er nou wel of niet bij is, Jan blijft maar winnen. Al voor de derde keer dit seizoen ging hij er met de dagoverwinning vandoor, met 53 punten.' Dit schrijft Jos Ermens in zijn verslag van de voorlaatste avond van Rikclub de Swaen afgelopen woensdag.
   0
  • Maandag 16 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Leutige eerste avonden BAK-zittingen

   Het publiek kreeg waarvoor het was gekomen afgelopen weekend. De BAK-zittingen in de Jumbo-Miegielsenzaal in De Drie Linden in Prinsenbeek boden volop vermaak en vertier. Was het op de premièreavond vrijdag nog wat rustiger, zaterdag tijdens de uitverkochte lange-tafelavond was het weer volop carnaval.
   0
   Maandag 16 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Familieberichten

   In de rubriek met familieberichten op deze site wordt vandaag melding gemaakt van het overlijden van Jan Braspenning.
   0
  • Maandag 16 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vrolijk carnavalstheater jong Boemeldonck

   Niet alleen de volwassen dorpsbewoners hadden afgelopen weekend hun carnavalstheater in De Drie Linden in Prinsenbeek. De kinderen van Boemeldonck lieten zondag tijdens hun BRAK-zittingen 's ochtends en 's middags zien dat ze niet voor het oudere talent onderdoen.
   0
   Maandag 16 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Brandje tussen spoorlijnen

   De brandweer van Prinsenbeek en Terheijden zijn zondagavond uitgerukt voor een brand naast het spoor, ten noorden van Prinsenbeek. Het was een brandje tussen het conventionele en het HSL-spoor, dat spoedig was geblust. De oorzaak is niet bekend.
   0