Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. 1001 Night Hammam gaat verhuizen

  1001 Night Hammam gaat verhuizen van de noord- naar de westkant van de Markt in Prinsenbeek. Het nieuwe adres wordt Markt 13. Dit is het pand waar tot maart restaurant Salsero was gevestigd.
  1001 Night Hammam gaat verhuizen

  De aanleiding voor de verhuizing zijn nieuwe ideeën die eigenaresse Berrit Broere van 1001 Night Hammam wil realiseren. ,,Dat is in ons huidige pand niet mogelijk en daarom zijn we naar een nieuwe locatie op zoek gegaan.’’ Eén van de toevoegingen is een Spa-pedicure. Ook wil de onderneemster meer samenwerking zoeken met de lokale horeca, voor onder meer lunches. En in de toekomst nog een binnentuin en zitjes aan de voorkant van de zaak realiseren.

   

  Gasten kunnen er  straks terecht voor alle hammam-behandelingen, maar ook voor een schoonheidsbehandeling, manicure en oosterse pedicure. Verder omvat het concept een kapperssalon en blijft 1001 Night Hammam werken met arrangementen.

   

  Op dit moment wordt er druk verbouwd. Als alles verloopt volgens plan gaat de nieuwe locatie op 1 juni open. Het 180 m² grote pand aan de Markt 36 komt te huur (info@1001nighthammam.nl).

   

  Broere opende daar eind 2014 haar ‘1001 Night Hammam'. Ze had toen al kapsalon B’Challenge in de Kapelstraat, maar droomde van een mooi welnesscentrum. De stap naar een hammam, ofwel oosters badhuis, was toen een logische. 1001 Night Hammam onderscheidt zich onder meer met natuurlijke producten, kwaliteit en door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht, aldus Broere. Daarbij is alles in huis, van kapsalon tot pedicure en gezichtsmassage.

  Vrijdag 30 april 2021
  Prinsenbeek1001 Night HammamMarkt
  1001 Night Hammam gaat verhuizen
  0
  Reacties