Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Op de fiets voor Amref Flying Doctors

  Diane Wellman en Lieke Gommers uit Prinsenbeek gaan in oktober de Africa Classic fietsen, een tocht van zo’n vierhonderd kilometer rond de Kilimanjaro in Tanzania. Ze zamelen hiermee geld in voor Amref Flying Doctors.
  Maandag 20 augustus 2018
  Reacties0 reactie(s)
  • Jasper en Sep (beiden 11 jaar) beginnen op De Griffioen in groep 8 bij meneer Sander.

   Na jaren weer groei op basisscholen

   Voor het eerst in jaren groeit het aantal leerlingen op de Prinsenbeekse basisscholen. Op de eerste schooldag begonnen vanochtend op De Griffioen, De Horizon en Montessori+ Prinsenbeek in totaal 1.113 kinderen aan het schooljaar 2018/2019.
   Maandag 20 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Voortaan zelf Velsgoed oversteken

   De  basisschoolkinderen uit de wijk De Staart in Prinsenbeek moeten voortaan zelf het drukke Velsgoed oversteken. Na veertig jaar stonden er vanochtend bij aanvang van het nieuwe schooljaar voor het eerst geen verkeersbrigadiers meer op de vertrouwde oversteekplaats.
   Maandag 20 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Topjaar De Kuil

   De zomervakantie zit erop bij zwembad De Kuil in Prinsenbeek. Zaterdagmiddag gingen de poorten dicht, na een prachtig zwemseizoen met alle dagen zon. Ruim 17.500 badgasten passeerden de entree.
   Maandag 20 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Maak kennis met tennis

   Tennisvereniging Prinsenbeek organiseert ter kennismaking een viertal tennislessen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Die zijn op donderdag 30 augustus en op 6, 13 en 20 september, van 17.45 tot 18.30 uur.
   Maandag 20 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Boemeldonckse zangers in Corsong

   In het kader van de verbroedering tussen de dorpen Zundert en Prinsenbeek heeft het Boemeldoncks zangtrio de 3 Jees afgelopen zaterdag meegedaan aan Corsong 2018 in Zundert. De carnavalszangers uit Prinsenbeek waren voor dit liedjesfestival van corsobuurtschappen een samenwerking aangegaan met de bekende Zundertenaar en bouwer bij het buurtschap Stuivezand Marco van Hassel.
   Zondag 19 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Bekenaar (32) beroofd en mishandeld bij zijn woning

   Een 32-jarige man is vrijdagochtend rond half vijf beroofd en ernstig mishandeld op zijn erf in het buitengebied van Prinsenbeek. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan een gebroken voet en verwondingen aan gezicht, oor, rug en nek, volgens zijn moeder.
   Zondag 19 augustus 2018
   Reacties2 reactie(s)
  • Anja regelt weer groepsfoto op Lowlands

   De traditionele groepsfoto van Bekenaren bij de Alpha-tent op Lowlands is zaterdag weer gemaakt, meldt BN DeStem. Deze traditie is in 2009 ontstaan op initiatief van Anja van den Beemt uit Prinsenbeek.
   Zondag 19 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe damesmodezaak

   In het pand aan de Beeksestraat in Prinsenbeek waar tot voor de vakantie het huiswerkbegeleidingsinstituut was gevestigd, komt een kledingzaak. Half januari opent hier de zesde vestiging van damesmodezaak Het Bonte Schaep.
   Zaterdag 18 augustus 2018
   Reacties3 reactie(s)
  • *

   Appeltaart bij slot 30ste fietsvierdaagse

   De laatste route van de Prinsenbeekse Avond Fietsvierdaagse vrijdag ging richting Rijsbergen. Bij binnenkomst kregen alle deelnemers een vaantje en appeltaart om het 30-jarig bestaan van het evenement te vieren.
   Zaterdag 18 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Open weekend bij Snap Fitness

   Snap Fitness Prinsenbeek houdt op zaterdag 1 en zondag 2 september ‘open weekend’. Iedereen kan dan een kijkje komen nemen in de 24-uurs fitness aan de Schoolstraat in Prinsenbeek.
   Zaterdag 18 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • Vlnr. Hans Verhoef, Simon Machielsen en Wim van den Kieboom in brouwerij De Vogelkooi.

   Boschdal beste Nederlandse ‘blondje’

   Het Prinsenbeekse bier Boschdal Blond is in de prijzen gevallen tijdens de World Beer Awards in Londen afgelopen woensdag, meldt Hans Verhoef van slijterij Bier & Borrels in Prinsenbeek. ,,Het is uitgeroepen tot beste Nederlands Belgian Style Blond.’’ Brouwer Wim van den Kieboom (74) uit Prinsenbeek, verantwoordelijk voor de receptuur, is een blij man. ,,Dit is de plezierkant van het bier.’’
   Vrijdag 17 augustus 2018
   Reacties1 reactie(s)

   Verdachte aangetroffen in achtertuin

   De zoekactie van de politie aan het begin van de middag in de wijk De Staart had resultaat. De verdachte van een vernieling/bedreiging in de huiselijke sfeer werd al spoedig aangetroffen in een achtertuin van een woning, meldt wijkagent Jutka de Rooij op Twitter.
   Vrijdag 17 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.