Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Meer details nieuwe Markt

  Zo’n vijftig Bekenaren waren donderdagavond naar Zaal Marktzicht gekomen voor de presentatie van het definitieve ontwerp voor de nieuwe Markt in Prinsenbeek. Vertrekkend projectleider Ronald van Heijningen lichtte toe dat er geen grote aanpassingen nodig waren aan het voorlopig ontwerp. Vooral dankzij de inspanningen van de Werkgroep Markt Prinsenbeek in het voortraject. Inmiddels zijn wel meer details bekend.
  Vrijdag 14 december 2018
  Reacties0 reactie(s)
  • 'Pannenverkoper’ actief in het dorp

   Er is weer een verdachte verkoper van pannensets actief in Prinsenbeek. In de wijk De Staart werd vrijdagochtend een vrouw aangesproken door een man die vanuit zijn witte auto pannen aanbod.
   Vrijdag 14 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Tiende WinterWonder-Beek van start

   De kinderen kunnen weer schaatsen op de ijsbaan op de Markt in Prinsenbeek. Donderdagavond was de officiële opening van de tiende editie van WinterWonderBeek. Wethouder Mirjam Haagh knipte het lint door en het kunstschaatsteam Ice United uit Den Bosch verzorgde een mooie show.
   Vrijdag 14 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Scouting naar stadhuis voor subsidie

   De twaalf scoutingclubs in Breda zijn het er niet mee eens dat ze sinds 2017 geen subsidie meer van de gemeente krijgen. De pas opgerichte koepel Stichting Belangenbehartiging Scouting Breda trok donderdagavond naar het stadhuis voor een burgersessie. Ook Scouting Thomas-More uit Prinsenbeek was met een flinke delegatie van de partij.
   Vrijdag 14 december 2018
   Reacties0 reactie(s)

   Buurtwacht in De Staart

   Buurtpreventie De Staart liep donderdagavond een ronde door de wijk aan de noordkant van Prinsenbeek. Het was rustig, constateerde de deelnemers.
   Vrijdag 14 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • (Foto's: Marc van Oosterbosch)

   ‘Samen verantwoorde-lijk voor toegankelijk dorp’

   Met zo’n vijftig mensen heeft het Dorpsplatform Prinsenbeek woensdag gekeken hoe het is gesteld met de toegankelijkheid van het dorp, en dan met name naar de knelpunten voor mensen met bijvoorbeeld een rolstoel. Het kan beter, en daarvoor zullen zowel ondernemers, bewoners als gemeente allemaal inspanning moeten leveren, is de conclusie.
   Donderdag 13 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Sfeervol Kerstevent Jumbo

   Bij Jumbo Miegielsen was het al vroeg Kerstmis. In een sfeervol gedecoreerde Belle Fleur-zaal van De Drie Linden genoten woensdagavond meer dan driehonderd klanten van de supermarkten in Prinsenbeek en de Haagse Beemden van een geslaagde eerste editie van het Kerstevent.
   Donderdag 13 december 2018
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   ‘Krijt op tijd’ op de woensdagavond

   Elke doordeweekse avond is er wel een groep biljarters actief in de foyer van De Drie Linden in Prinsenbeek. Op woensdag is dat ‘Krijt op tijd’. Jack van den Boer, Eloy Kee, Jan Meuleman, Cees Stoop, Christ en broer Kees van Haperen nemen het dan tegen elkaar op. 'Ze zijn er weer eens een avondje mee weg'.
   Donderdag 13 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Tribute tot the Cats Band bij Manege Overbos

   Overbos Evenementen organiseert op zaterdag 12 januari een avond met optreden van de Tribute tot the Cats Band. De zaal gaat open om 19.00 uur en het optreden begint om 21.00 uur. Er zin nog kaarten te koop via de Facebookpagina van Manege Overbos.
   Donderdag 13 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • Vlnr. Chantella, Jeremy, Marlon en Saskia. (Archieffoto)

   De Beek Groente en Fruit stopt

   'De Beek Groente en Fruit’ sluit volgende week zaterdag 22 december de deuren. ,,We hebben het twee jaar met passie en plezier gedaan, maar zijn er in die twee jaar ook achter gekomen dat het heel veel van je gezin vraagt’’, verklaart Marlon Franken het besluit om te stoppen.
   Woensdag 12 december 2018
   Reacties3 reactie(s)
   *

   Raadsvragen CDA over laadpalen

   CDA-raadslid Marc van Oosterbosch heeft het college van burgemeester en wethouders vragen gesteld over de laadpalen die recentelijk op diverse locaties zijn geïnstalleerd. Deze plekken zijn zover hij weet niet met betrokken bewoners, ondernemers of instanties afgestemd.
   Woensdag 12 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Kerstconcert jong talent

   In De Drie Linden in Prinsenbeek is zondag 16 december een kerstconcert met een grote variatie aan muzikaal vermaak. Iedereen is welkom om te komen genieten van vooral veel jonge muzikanten. De entree is gratis.
   Dinsdag 11 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kerstsfeer in Museum De Rijf

   Het is kerst in heemkundig Museum De Rijf in Prinsenbeek aanstaande zondag 16 december. Er is onder meer een kerstmarktje en Prinsenbeekse kunstenaars exposeren er hun op kerst en winter geïnspireerde werk. Iedereen is welkom tussen 13.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis.
   Woensdag 12 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.