Groenrijk kerst 2021
 1. Wout en Ria Timmers 60 jaar getrouwd

  Wout en Ria Timmers 60 jaar getrouwd
  (Foto: Familie Timmers)
  Wout (87) en Ria Timmers-Van Tilburg (81) uit Prinsenbeek zijn vandaag 60 jaar getrouwd. Hun diamanten huwelijk vieren ze vandaag met het gezin thuis in de Kapelstraat en zondag met al hun broers en zussen in Café-Zaal ’t Veehandelshuis.

  Wout en Ria zijn een echt Beeks koppel. Wout is afkomstig uit de Verloren Hoek en Ria uit de Kapelstraat. Precies op de plek waar ze nu wonen had haar vader vroeger een wagenmakerij. De eerste acht jaar van hun huwelijk woonden ze in de Beeksestraat en sinds 52 jaar in Kapelstraat. Wout is een bekend gezicht in het Prinsenbeekse verenigingsleven; hij was ook oprichter van Heemkundekring Op de Beek en secretaris van Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek. Ria heeft bij maar liefst vier koren in het dorp gezongen.

  4 november 2021
  Wout en Ria Timmers 60 jaar getrouwd
  (Foto: Familie Timmers)
  Reacties
 1. Familieberichten

  Prinsenbeeknieuws.nl biedt in deze rubriek ruimte aan familieberichten, zowel overlijdensberichten als heuglijke gebeurtenissen. Wilt u een bericht in deze rubriek plaatsen, dan kunt u contact opnemen via redactie@prinsenbeeknieuws.nl. Het plaatsen van een bericht is gratis.