Groenrijk vaderdag
 1. Ron Lutter

  Ron Lutter

  Ron Lutter kende veel mensen in Prinsenbeek en Breda, maar ook ver daarbuiten.

  En veel mensen kenden Ron.

  Ron was actief lid van diverse verenigingen.

  Bijvoorbeeld van de PTT harmonie. En ook jarenlang van de Bredase atletiekvereniging Sprint.

  Sinds zijn pensionering bij de PTT rond 1995 heeft Ron heel veel vrijwilligerswerk gedaan.

  Zo heeft hij heel veel tijd gestoken in het begeleiden van vluchtelingen die in Prinsenbeek of in Breda beland waren, uit Somalië, Bosnië, Irak en andere landen. Meer recent was hij vaak te vinden in verzorgingscentrum Raffy, waar hij ook graag de handen uit de mouwen stak.

  Ron was jarenlang actieve parochiaan van de katholieke kerk in Prinsenbeek. De laatste jaren voelde hij zich  thuis bij het Kruispunt, in een meer intieme setting.

  Wandelen was zijn grote hobby. Ron heeft maar liefst 34 keer de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen… zijn doel om de 35 vol te maken, is helaas niet gelukt. Daarnaast heeft Ron heel vaak in Spanje gelopen, op “el Camino” naar Santiago de Compostella.

  We herinneren ons Ron als een opgewekt en actief iemand die zichzelf niet in het middelpunt plaatste maar welgemeende interesse toonde in het wel en wee van anderen. We verliezen een goede vriend.

   

  Paul en Ankie

  1 april 2020
  Ron Lutter
  Reacties
 1. Familieberichten

  Prinsenbeeknieuws.nl biedt in deze rubriek ruimte aan familieberichten, zowel overlijdensberichten als heuglijke gebeurtenissen. Wilt u een bericht in deze rubriek plaatsen, dan kunt u contact opnemen via redactie@prinsenbeeknieuws.nl. Het plaatsen van een bericht is gratis.