Groenrijk vaderdag
 1. In Memoriam Nel Aarts

  In Memoriam Nel Aarts
  14 juni 1940 - 27 maart 2020

  Op 27 maart 2020 is onze lieve (schoon)zus, tante en vriendin Nel Aarts overleden, na een kort ziekbed, aan de gevolgen van het corona-virus.

   

  Nel was een Beekse in hart en nieren. Zij groeide net buiten de dorpskern op als 7e van 9 kinderen, ze doorliep de lagere school en de huishoudschool en werkte daarna een aantal jaren thuis mee in het huishouden en op de akker.


  In 1965 ging ze aan het werk bij de cafetaria van Roel en Jo Kavelaars en daar heeft ze bijna 25 jaar voor heel de Beekse bevolking friet geschept. Ze had het daar erg naar haar zin, het werd haar tweede thuis. In 1989 stopte ze hier met werken om fulltime voor haar vader en moeder te kunnen zorgen, wat ze tot hun overlijden met veel liefde heeft gedaan.


  In 1996 verhuisde ze naar een huisje in de Schoolstraat. Van daaruit ging ze nog bijna dagelijks naar Kavelaars, en daarnaast was ze actief in De Zilverberk (jokeren, koersballen en bingo). Later ging ze ook een paar keer per week naar het fitnesscentrum, eerst ook nog actief als sporter, later, toen dat niet meer ging, bleef ze gaan om daar gezellig koffie te drinken.


  Ze was een echte verzamelaar voor iedereen, zorgde ervoor dat tientallen kinderen al hun flippo’s, smurfen of later voetbalplaatjes compleet hadden. Daarnaast was de hele familie altijd welkom bij haar, ook de neven en nichten en later hun kinderen. Ze had altijd wel een lekkere koek of lekkere snoepjes op voorraad, ze was voor hen een echte “suikertante”.


  De afgelopen jaren werden wat zwaarder door fysieke klachten, ze kreeg daarbij ondersteuning van Buurtzorg (team 2) en van haar hulp Johanna, waarvoor veel dank. Ze bleef wel haar rondjes in het dorp maken en had voor iedereen een vriendelijk woord, ze bleef overal een graag geziene gast.


  Wat een schrik was het dus toen ze twee weken geleden opeens opgenomen moest worden in het ziekenhuis.. maar ook daar was ze nog zorgzaam voor anderen en hield ze zelf de regie tot op het laatst.


  We hebben op 3 april in besloten kring afscheid van haar genomen.


  Lieve (tante) Nellie, we gaan je heel erg missen, rust zacht !


  Familie Aarts
  Familie Kavelaars

  4 april 2020
  In Memoriam Nel Aarts
  Reacties
 1. Familieberichten

  Prinsenbeeknieuws.nl biedt in deze rubriek ruimte aan familieberichten, zowel overlijdensberichten als heuglijke gebeurtenissen. Wilt u een bericht in deze rubriek plaatsen, dan kunt u contact opnemen via redactie@prinsenbeeknieuws.nl. Het plaatsen van een bericht is gratis.