1. Els van Exsel-Feskens overleden

  Els van Exsel-Feskens overleden
  Op 3 oktober is Els van Exsel-Feskens uit Prinsenbeek overleden. Ze is 65 jaar geworden.

  Els van Exsel - Feskens

  Prinsenbeek, 15 juli 1956                                                                       Breda, 3 oktober 2021

   

  Els was de één na jongste uit een groot gezin van tien. Hard werken en doorzetten heeft ze van huis uit meegekregen. Ook bij het Elisabeth, en later Surplus, heeft ze altijd met heel veel plezier gewerkt.


  Iedereen kende de warme kant van Els. Ze was een mooie, lieve vrouw die positief in het leven stond en ontzettend zorgzaam was. Als vrouw, (schoon)moeder, oma, (schoon)zus, vriendin en lieve buur stond ze klaar voor iedereen en was ze een steunpilaar voor velen.


  Els was een levensgenieter. Ze hield van gezelligheid, een lekker hapje eten met een wijntje. En ook heel sportief. Wekelijks lopen in het bos met haar vaste clubje en met de (wandel)vriendinnen op pad. En lekker fietsen met een terrasje tussendoor met haar maatje Jos.


  Iedere week ging ze met plezier op en neer naar Amsterdam om op haar kleinkinderen Mees Anne en Jip te passen. Zij waren alles voor haar.


  Dat jij zo snel en onverwacht uit het leven bent gehaald is niet te bevatten en had niet zo mogen zijn. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Maar we gaan er voor, zoals jij ook altijd deed. 


  Wat zullen we je ontzettend gaan missen lieve Els. Rust zacht.


                                                                                                                     Jos van Exsel
                                                                                                                           Marloes en Jeroen
                                                                                                                                  Mees Anne, Jip

   

   

  Els is opgebaard in Afscheidshuys d’ Beek van Jan Reedijk Uitvaartverzorging, Beeksestraat 5 te Prinsenbeek. Er is gelegenheid om afscheid te nemen op vrijdag 8 oktober van 19.00 uur tot 20.30 uur. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de Markt aldaar.

   

  De uitvaartdienst vindt in besloten kring plaats.

  6 oktober 2021
  Els van Exsel-Feskens overleden
  Reacties
 1. Overlijdens-berichten

  In deze rubriek van Prinsenbeeknieuws.nl staan vanaf 2022 alleen nog overlijdens-berichten.  Wilt u een bericht plaatsen, dan kunt u contact opnemen via de redactie (klik hier). Publicatie van een bericht kost 60,50 euro (incl. btw).