Groenrijk 72 111120
 1. Dankbetuiging Jan van Dongen

  Dankbetuiging Jan van Dongen
  Via deze weg bedanken we iedereen voor de overweldigende hoeveelheid steun die we hebben ontvangen tijdens de ziekte van onze Jan, rond zijn afscheid en na zijn overlijden. We zijn heel verdrietig dat we op 19  juni afscheid van hem hebben moeten nemen.

  Actief en sportief als Jan was, had hij nog voor minstens drie decennia aan plannen op de plank liggen. Maar tegen ‘die verdomde rotkanker’, zoals hij zijn ziekte zelf noemde, kreeg hij nooit een eerlijke kans.

   

  Jan is begraven op het kerkhof van Prinsenbeek. Vanwege corona heeft de afscheidsceremonie in kleine kring plaatsgevonden in onze tuin. Helaas kon lang niet iedereen daarbij zijn die Jan dierbaar was. We zijn ontroerd door alle lieve berichten die we desondanks hebben ontvangen uit alle hoeken van de Beekse samenleving. Niet in het minst van alle verenigingen en vrijwilligersinitiatieven waar Jan bij betrokken was, waaronder de tennis, badminton, bridge, het Repaircafé, de dorpswerkplaats van de Beekse Bezige Bijen, de kerkhofonderhoudsgroep, de Zonnebloem…  Maar ook vanuit bijvoorbeeld Beekse Smart en Intermezzo.

   

  Heel erg bedankt! Jullie medeleven helpt ons om het verlies een plekje te geven.

   

  Jan was voor ons een geweldige echtgenoot, vader en opa. We hadden hem nog veel langer in ons midden willen houden en gaan hem ongelooflijk missen.

   

  Godelief Snijders

  Annemieke & Arjan, Jonas

  Emiel & Renée ♥, Toon

  Marleen & Piet

  Katrien & John

   

  Correspondentieadres: eengroetaanjan@gmail.com.

   

  Jan hoopte er postuum aan bij te dragen dat kanker ooit de wereld wordt uitgeholpen. Daarom hebben we in zijn naam een actiepagina opgezet. Mocht je een donatie willen doen, dan kan dat via www.inmemoriamvoorkwf.nl/jan-van-dongen.

  7 juli 2020
  Dankbetuiging Jan van Dongen
  Reacties
 1. Familieberichten

  Prinsenbeeknieuws.nl biedt in deze rubriek ruimte aan familieberichten, zowel overlijdensberichten als heuglijke gebeurtenissen. Wilt u een bericht in deze rubriek plaatsen, dan kunt u contact opnemen via redactie@prinsenbeeknieuws.nl. Het plaatsen van een bericht is gratis.