1. Cees en Gerry Lambregts 60 jaar getrouwd

  Cees en Gerry Lambregts 60 jaar getrouwd
  Cees (83) en Gerry (81) Lambregts-Janssen zijn vandaag zestig jaar getrouwd. Ze zijn allebei geboren in Breda, maar intussen 51 jaar thuis in Prinsenbeek, waar Cees ook vele jaren actief was in het verenigingsleven.

  Zo was hij voorzitter van Beek Vooruit, lid van de raad van elf en Prins Corné XX van Boemeldonck. Voor ze naar het Herman Dirvenpark verhuisden, woonden ze lange tijd aan de Markt. Cees woont intussen in zorgcentrum Hagedonk.

   

  Vanwege corona moeten de feestelijkheden worden uitgesteld. Toch hebben Cees en Gerry er in kleiner gezelschap alvast een mooie dag van gemaakt. Samen met onder anderen dochters Marcia en Corine hebben ze er buiten op de Markt met een glühwein toch een fijn samenzijn van gemaakt. Wanneer het weer kan, volgt nog wel een feestje ter gelegenheid van hun diamanten huwelijk.

  29 december 2021
  Cees en Gerry Lambregts 60 jaar getrouwd
  Reacties
 1. Overlijdens-berichten

  In deze rubriek van Prinsenbeeknieuws.nl staan vanaf 2022 alleen nog overlijdens-berichten.  Wilt u een bericht plaatsen, dan kunt u contact opnemen via de redactie (klik hier). Publicatie van een bericht kost 60,50 euro (incl. btw).