Groenrijk kerst 2021
 1. Bets Bastiaansen - van Aert overleden

  Bets Bastiaansen - van Aert overleden
  Na een kort ziekbed is mijn moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder op dinsdag 19 oktober jongstleden op 89 jarige leeftijd overleden.

  Bets Bastiaansen - van Aert

  weduwe van Toon Bastiaansen

   

  Na het overlijden van Toon is ze gaan wonen in een mooi zorgappartement in Hagedonk. Met heel veel liefde en passie is ze daar heel fijn en goed verzorgd. Ze genoot van de aanloop van familie, vrienden en de vele gesprekken en grapjes met de zorgmedewerkers.

   

  Onze hartelijke dank gaat uit naar alle verzorgers en vrijwilligers van Hagedonk, met speciale vermelding van “De Toren" en woongroep “De Eik" voor alle goede en liefdevolle zorg.

   

  Ze heeft het in Hagedonk ontzettend naar haar zin gehad. Ma was een geliefd persoon en een echte Beekse. Ze kende veel mensen, altijd een vriendelijke groet, een lach of een praatje.


  Bij de KBO in De Zilverberk kwam ze erg graag. Als vrijwilligster voor het schenken van een kopje koffie. Ze genoot erg van het kaartspel, bingo was haar favoriet.

   

  U bent in de gelegenheid tot persoonlijk afscheid nemen van Bets op zondag 24 oktober van 11.00 tot 11.45 uur in Afscheidshuys d'Beek, Beeksestraat 5 te Prinsenbeek. De crematieplechtigheid wordt in besloten kring gehouden op dinsdag 26 oktober.

   

  Wij zullen haar ontzettend missen, haar vriendelijkheid, haar liefde voor de klein- en achterkleinkinderen. Maar het is goed zo.

   

  Rust zacht.
  Ger, Kitty, Mark, Jeroen, Eva, Yara en Amy

  21 oktober 2021
  Bets Bastiaansen - van Aert overleden
  Reacties
 1. Familieberichten

  Prinsenbeeknieuws.nl biedt in deze rubriek ruimte aan familieberichten, zowel overlijdensberichten als heuglijke gebeurtenissen. Wilt u een bericht in deze rubriek plaatsen, dan kunt u contact opnemen via redactie@prinsenbeeknieuws.nl. Het plaatsen van een bericht is gratis.