Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Ria Bekkers genomineerd voor ‘Brabander van het jaar’

  Omroep Brabant heeft de verkiezing ‘Brabander van het jaar’. Ria Bekkers van het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek is één van de tien genomineerden. Een portret van haar wordt uitgezonden op woensdag 22 november vanaf 18.18 uur. Vanaf 23 november kan er worden gestemd.
  Zaterdag 18 november 2017
  Reacties3 reactie(s)
  • *

   Aankomst Sinterklaas in Prinsenbeek

   Sinterklaas komt zondag om 11.30 uur aan op de Markt. Het Sinterklaas Comité Prinsenbeek is druk met de voorbereidingen. Er zijn nog kaartjes te koop voor de middagvoorstellingen.
   Vrijdag 17 november 2017
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Bollentest aan het Velsgoed

   De Gemeente Breda heeft woensdag bloembollen in de grond gestopt langs het Velsgoed. Het is een proefmengsel van bollen die straks mogelijk langs de singels in Breda komen, twitterde Anton Lips van de gemeente.
   Vrijdag 17 november 2017
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   Toekomst Speeldoos onzeker

   De toekomst van  Stichting Spel- en Opvoedwinkel De Speeldoos in Prinsenbeek is onzeker. Het bestuur verwacht dat het moeilijk wordt om de gemeentesubsidie voor volgend jaar rond te krijgen. De Speeldoos heeft daarom ook een brief naar de burgemeester gestuurd.
   Donderdag 16 november 2017
   Reacties7 reactie(s)
   *

   Eerste echte wedstrijd G-team Beek Vooruit

   Na een aantal maanden van trainingen heeft het in september opgerichte G-team van voetbalvereniging Beek Vooruit in Prinsenbeek woensdagavond z’n eerste echte wedstrijd gespeeld. Dit gebeurde onder het toeziend oog  van veel toeschouwers.
   Donderdag 16 november 2017
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   Start verkoop BAK-kaarten

   Clubs en andere vrijwilligers gaan komende zaterdag op pad om BAK-kaarten te verkopen in Prinsenbeek. De BAK-kaart is bedoeld als een contributie voor het Boemeldoncks carnaval voor alle inwoners van Boemeldonck, meldt de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK).
   Donderdag 16 november 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   High beer van Beekse ondernemers

   Cafe-Bar De Stee organiseert in samenwerking met slijterij Bier & Borrels en Catering & Events Guido van Wolven een openbare ‘high beer’. Op zaterdag 9 december is iedereen hiervoor welkom in De Stee.
   Donderdag 16 november 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   35+ Schaatsavond WinterWonderBeek

   Op het programma van WinterWonderBeek staat dit jaar voor de tweede keer een 35+ schaatsavond. Die vindt plaats bij de schaatsbaan op de Markt op woensdag 27 december van 19.00 tot 23.00 uur.
   Donderdag 16 november 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe carnavalssingle Dubbelzicht

   Duo Dubbelzicht heeft voor carnaval 2018 een nieuwe carnavalssingle uitgebracht, melden de zangers Rien (69) en Piet (71) Nuiten. ‘Apart geval’ (‘We zien ut zitte’) luidt de titel, ook verwijzend naar de leuze van Boemeldonck. 
   Woensdag 15 november 2017
   Reacties2 reactie(s)
  • *

   Ladies Fair Netwerkavond

   Wegens overweldigend succes in mei heeft de Stichting Ladies Fair Prinsenbeek besloten om vaker netwerkavonden te organiseren. De eerstvolgende keer is dat op donderdag 23 november om 19.30 uur in Café-Zaal ’t Veehandelshuis. Alle vrouwelijke ondernemers uit Prinsenbeek zijn welkom.
   Woensdag 15 november 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Inschrijving Santa-Run van start

   De Stichting WinterWonderBeek en Overbosloop Prinsenbeek organiseren op vrijdag 22 december de tweede Santa-Run voor jong en oud. De inschrijving is nu geopend.
   Woensdag 15 november 2017
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.