Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Kerststalbouwers kerk ook in Hagedonk

  De kerststalbouwers van parochie OLV ten Hemelopneming in Prinsenbeek hebben er dit jaar nog een klusje bij. Ze zorgen ook voor de kerststal in zorgcentrum Hagedonk.
  Woensdag 13 december 2017
  Reacties1 reactie(s)
  • *

   Opname ‘Andere Tijden’ in Elsakker

   In Café de Elsakker in Prinsenbeek waren vanochtend opnamen voor het televisieprogramma ‘Andere Tijden’. Bekenaar Kees Kustermans werd er geïnterviewd over het verkeer en de mistramp van 1972 op de snelweg A16 bij Prinsenbeek, waarbij hij als ambulancebroeder was betrokken.
   Woensdag 13 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Acht patiowoningen oude Hagedonk binnenkort in de verkoop

   Op de locatie van het oude Hagedonk aan de Middenweg in Prinsenbeek is door Vazet Creatie B.V. een bouwplan voor woningbouw ontwikkeld. Vanavond tussen 19.00 en 21.00 uur organiseert de Gemeente Breda een inloopavond over het plan. Hier wordt ook de verkoop van acht patiowoningen ‘Hof van Hage’ in het project aangekondigd.
   Woensdag 13 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Kersthappening in De Drie Linden

   Stichting De Drie Linden organiseert op zondag 17 december de jaarlijkse Kersthappening. Het gevarieerde programma maakt deze middag tot het ideale uitje voor de hele familie, belooft de organisatie.
   Woensdag 13 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Koninklijke onderscheiding Wil Feskens

   Wil Feskens (55) uit Prinsenbeek kreeg dinsdagavond uit handen van burgemeester Paul Depla van Breda een koninklijke onderscheiding. Hij was benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en tijdens de korpsavond op de Prinsenbeekse brandweerkazerne kreeg hij de hierbij behorende versierselen opgespeld.
   Dinsdag 12 december 2017
   Reacties2 reactie(s)
  • *

   Kerststal timmeren terwijl meesters en juffen staken

   Terwijl hun juffen en meesters staakten voor een beter salaris en minder werkdruk, konden de basisschoolkinderen vandaag terecht bij Kindercentrum Belle Fleur. Daar timmerden, zaagden en bouwden ze voor KiKa een levensgrote kerststal. De verschillende locaties samen brachten zo 1.275 euro bijeen voor dit goede doel.
   Dinsdag 12 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kerstmarkt met vuurwerkshow

   Nieuw op het programma van WinterWonderBeek dit jaar is de Duitse kerstmarkt, ofwel WinterWonderFair. Die vindt plaats in het eerste weekend dat de schaatsbaan op de Markt in Prinsenbeek open is, op 16 en 17 december. Zaterdagavond om 20.00 uur is er ook een vuurwerkshow op de Markt.
   Dinsdag 12 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Donateurs zorgen voor stabiele basis Keniaproject

   Om de continuïteit van het Keniaproject Prinsenbeek te garanderen, zoekt het bestuur ook donateurs. ,,Mocht u de kerstgedachte willen vertalen in iets tastbaars, dan verwelkomen wij u graag als donateur’’, zegt Ria Bekkers van het project.
   Dinsdag 12 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Spreekuur haal- en brengpunt Boekendonck

   Anja Weterings van Bibliotheek Breda houdt op maandag 18 december tussen 14.00 en 16.00 uur zitting in Boekendonck. Zij geeft dan antwoord op allerlei vragen over bibliotheekzaken.
   Dinsdag 12 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Drie Linden Bierfestival 2018

   Stichting De Drie Linden organiseert op zaterdag 31 maart 2018 in de Belle Fleur-zaal van het gelijknamige welzijnsgebouw in Prinsenbeek weer een bierfestival. Het programma van de vierde editie van het Drie Linden Bierfestival omvat wederom een breed scala aan biertypes. 
   Maandag 11 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vreemde kar op parkeerplaats

   Op de parkeerplaats achter de Kapelstraat in Prinsenbeek staat sinds ruim een week een rare wagen geparkeerd, aldus een buurtbewoner. Deze ‘schaftkeet’ heeft lekke banden en er ligt regelmatig afval bij, aldus de melder, die zich hieraan ergert.
   Maandag 11 december 2017
   Reacties11 reactie(s)
  • *

   CO2-vrij genees-middelenvervoer

   Eigenaar Louis  van den Reek (68) van De Beekse Apotheek gaat op een tot e-bike omgebouwde, antieke slagersfiets medicijnen rondbrengen in Prinsenbeek. Dat schrijft BN DeStem.
   Maandag 11 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   ‘Heerlijke voorstelling’ Brabants Operettekoor

   Het Brabants Operettekoor stond zondag op het podium van De Drie Linden in Prinsenbeek. ,,Wat een heerlijke voorstelling ‘Amuserette’’’, reageert Hanneke Brugmans uit Prinsenbeek, één van zangers en tevens bestuurslid van het koor op Facebook.
   Maandag 11 december 2017
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.